Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Ако сем.Клинтън ни достави и на нас машините за гласуване, Бойко ще управлява доживот...

 

 20% от машините за гласуване в САЩ имат софтуерен "бъг", който позволява погрешно отчитане на гласове. Това се доказа официално в Мичиган, където в една община 6000 гласа за Тръмп се оказаха за Байдън. Местните се възмутили, как е възможно подобно нещо - общината е тотално републиканска. Направената проверка установила "бъга". След повторно преброяване, Тръмп печели.

Бедата е, че подобни машини се ползват в около 20% от секциите, в 30 щата. И още по-интересно е - тези машини винаги грешат само в полза на Байдън. Ако беше чисто софтуерен проблем, по теория на вероятностите, трябваше да има грешки и в двете посоки.

От тук обаче започва интересното. Фирмата-производител "Доминиън Софтуер", се оказа близка до... фондацията на Хилари Клинтън. Въпросните машини са предвидени основно не за САЩ, а за "подпомагане на развиващи се демокрации". По каква причина са се озовали на изборите там, и кой ги е проверявал, не е ясно. Но се счита, че въпросната технология е измислена, за да се влияе в други страни - Клинтън да определя кой печели.

Интересно е, че в момента и у нас се готви въвеждане на машинно гласуване. Ако и тук Клинтън ни достави техниката, Бойко ще управлява доживот.

Той самият вече поздрави Байдън, което доказва тесните му връзки с мафията около семейство Клинтън. Резултати още няма, тепърва започват повторни броенета и обжалвания. Глупост е толкова рано да честитиш. Но явно сем.Клинтън генерират международна поддръжка за измамата си, и всеки местни са длъжни да козируват. Дори с риск за самите тях.

Освен въпросната община, изборни обрати станаха и в няколко вота за шериф, където изведнъж се оказа, че истинският победител е на второ място. След проверка, са обявени реалните резултати.

Екипът на Тръмп започва обжалвания в понеделник. Начело ще е популярният и авторитетен бивш кмет на Ню Йорк Рудолф Джулиани.

 

Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът"

07.11.2020


Няма коментари:

Публикуване на коментар