Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Нито един глобален политик или корпоративен шеф, не е починал от Covid, въпреки че хиляди от тях са над 70 г... Има ли тайно лекарство?

Днес е починал депутатът Валентин Касабов. От "Ковид-19". Това се очакваше от няколко дни, с постоянно нарастващи нови обезпокоителни съобщения. Накрая бе в кома, и се надяваше на плазма. Очевидно не е успял.

Аз не съм привърженик на НФСБ, нито на управляващите. Но жалко за човека. А и смъртта му е подходящ момент да изкажа някои мисли, които имам в последните седмици.

Задавали ли сте си въпроса, защо няма НИТО ЕДИН починал от "Ковид" световен политически или корпоративен лидер? Говорим за няколко хиляди човека, които управляват света, и които повечето са над 70 годишна възраст. Т.е. в най-застрашената група са.

Чисто статистически, би следвало да има поне няколко десетки починали подобни световни лидери, което да е ГИГАНТСКА НОВИНА, засилваща посланието около вируса. Представете си Президент или Премиер на някоя страна от ЕС да почине. Или директор на МВФ, Световна банка, ООН. Или пък някой милиардер като Бил Гейтс...

Те безсмъртни ли са? Или има тайно лекарство, или ваксина?

Самият Бил Гейтс е на 65 години. Да допуснем, че е "млад и здрав" - за да сме сигурни в анализа, нека гледаме само тези над 70 години.

Но много близък до него милиардер и олигарх, също въвлечен във всички американски и глобални схеми, е Уорън Бъфет. Той е на 90 години, и е в пълно здраве, не е уплашен, усмихва се.

Най-видимият фронтмен на олигархията - Джордж Сорос, е също на 90 години. Здрав, прав, ще ваксинира наред.

Антонио Гутиереш - генерален секретар на ООН, е на 75 години. И поне на външен вид - подут и с надномено тегло, не изглежда от най-здравите.

Доналд Тръмп - Президент на САЩ, е на 74 години. При това - доказано изкара "Ковид". При това - направи го за 3-4 дни, и бързо се прибра. Чудодейно го излекуваха.

Новият Президент на САЩ - Джо Байдън, е на 78 години. Формално, не е боледувал, но реално откриха близък негов сътрудник с вируса. Най-вероятно е бил заразен и той.

Папа Франциск е на 84 години.

Предният папа, подал оставка, но още жив - Бенедикт XVI, е на 93 години.

Руският Патриарх Кирил е на 74 години.

Доскорошният Президент на Казахстан, сега нещо като "Баща на нацията в сянка" - Нурсултан Назърбаев, е на 80 години.

Раул Кастро - лидер на Кубинската Комунистическа партия, е на 89 години. На горе-долу толкова са и тримата вицепрезиденти, които ограждат новия Президент. И всички са в перфектно здраве. Господ дълъг живот да им дава.

Един от основните кукловоди на Китай - наричат го "големия тигър", все още силен съперник на действащия Президент, е бившият президент Цзян Цзямин. Той се счита за най-влиятелния китаец след Дън Сяо Пин. Той е на 94 години.

Премиерът на Япония Йошихиде Суга е на 72 години.

Дори бившият и последен президент на СССР - Михаил Горбачов, е безкрайно интересен. Със своите 89 години, и едва ходещ от всякакви болести, е абсолютно непоклатим срещу "Ковид". Е, ако има тайно лекарство, няма да оставят, без него, основния човек, довел до разпад на Социалистическия блок.

Виждате, че има достатъчно големи фигури по света, достатъчно стари, и сред тях - нито един закъсал с вируса.

Ако добавим и "младежите", ще стане още по-интересно.

Владимир Путин е на 68 години. Пак доста рискова група.

Шефката на ЕЦБ, и бивша шефка на МВФ Кристин Лагард е на 64 години - това е оная съсухрена бабичка, дето и така се чудите как е жива. Но минава за "млада" де - затова бори вируса.

Кристалина Георгиева - шефка на МВФ сега, е на 67 години.

Шефът на Световната банка Дейвид Малпас, е на 64 години.

Шефът на най-емблематичната банка на мафията в света - "Голдман Сакс" (счита се за тайна собственост на клана Ротшилд) Лойд Бланкфейн е на 66 години.

Изобщо, списъкът е огромен, ако включим в него и още банкери, и корпоративни босове, имената ще са хиляди.

Чисто статистически, при толкова много възрастни хора, доста и с операции, сърдечни проблеми, лекувани от рак, дори от СПИН някои - при толкова много "началници", все някой трябваше да бъде отнесен от вируса...

Но НЯМА НИТО ЕДИН...

Това поставя ясния въпрос, на какво се дължи тази статистическа аномалия? Защо елитът е неуязвим за "Ковид", та дори когато се разболее, доста бързо го изправят на крака?

Преди време развих тезата, че "Ковид" действа твърде избирателно, и твърде рационално - така че да "прочисти" света от възрастни и болни хора, които тежат на социалните системи. И това действително се оказва така.

Сега излиза обаче, че вирусът не засяга някои видове "възрастни хора", а само "обикновените възрастни хора".

Т.е. едната статистическа аномалия потвърждава хипотезата от другата.

Съществува ли от по-рано лекарство за "Ковид", или предварителна ваксина? Тя приложена ли е на елита, така че да остане незасегнат?

Разбира се, подобно доказателство няма как да съществува. Всичко трябва да изглежда честно, а елитът - част от народа си. И публично да се ваксинира с неясно какво, за да внушава, че се бори за хората.

Всъщност, част от народа са само дребни конгресмени и депутати като Валентин Касабов. Реално, не съм сигурен дали дори нашите Президент и Премиер са достатъчно важни за глобалния елит, за да бъдат посветени в тайните му. Какво остава за някакъв депутат от малка партия. Очевидно сред дребните е и Патриархът на Сръбската църква Ириней, който на 90 години бе покосен от "Ковид". Едно са провинциалните водачи, друго са глобалните...

Истинският елит очевидно не е "едно с народа си". Поне това сочат статистиките. А дали имаме нужда от повече доказателства, това всеки си преценява. Ако искате запис и документ как има тайна ваксина, и тя е само за избраните, то такъв няма да получите и след 1000 години. Ако ви стига фактът, че няма нито един покосен от "Ковид" олигарх по света, то може би е време да се включите в редиците на "прогледналите". Които днес дискредитират с определението "конспиратори" и "фалшиви новини"... Но за съжаление, единствено техните "фалшиви новини" съвпадат с фактите...


Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът"

18.12.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар