Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Заради спасяването на Бойко, ще провалим и ваксинацията... Абсолютно никой не вярва на властта...

Можете да бъдете сигурни, че ваксинация за "Ковид" у нас няма да се случи. Всичко ще се превърне в един фарс и напразно прахосване на средства - за самите ваксини, и за "хладилници". Общата сума се очаква да е около половин милиард лева.

Причина за всичко това ще е ортодоксалния и превърнат в вече в гротеска опит, да се спаси Бойко Борисов на всяка цена. Чисто технологично, този опит успява, но цената за това е гигантска - във всеки един сектор от обществото - круширал бизнес, продънени финанси, нови дългове, разпад на медийната среда, правосъдието, образа ни в Европа и пр.

И, разбира се, последствията няма да подминат и борбата с корона-вируса.

Гарантирам Ви, че в България ще има най-ниската степен на ваксинация от целия ЕС. Ще се получи парадокс - най-голяма смъртност, най-малко ваксинирали се.

И това ще е заради огромното недоверие на народа във властта. На Бойко абсолютно никой не му варва. Дори гербаджиите. Дори те са вътре в партията по принуда - за да си запазят работните места, хляба, дребния бизнес и пр.

Но и те няма да се ваксинират. И на тях им е ясно, че не може да се вярва на човек, който излъга за Барселона, излъга за кюлчета и евра, излъга за Мишо Бирата, псува като пиян сърбин, и насред пандемия - вози доктори да откриват магистрали. Това е тежко корумпиран, и напълно неадекватен субект, комуто ако все още вярва някой, е единствено неговата сестра. Извън семейството, където е по принуда, никой друг не вярва на Бойко Борисов.

А без доверие, без да знаеш, че този отгоре мисли за теб, и се грижи за твоята безопасност, без това, никой няма да тръгне да се боцка с подобна ваксина. Без значение безопасна ли е тя.

В рамките на пандемията вече даваме рекорден брой жертви - заради недоверието в Борисов, и неспособността му да убеди хората за по-строги мерки. Заради него, в чучело се превърна дори уважаван професионалист като ген.Мутафчийски - който е оперирал на бойното поле.

Сега ще дадем още повече, и заради недоверието към ваксините, което се усилва от самия премиер.

Истината е, че първата противо-епидемична мярка следва да е смяната на правителството.

Но тук се сблъскваме с абсолютния, безспорен и единствен приоритет на съществуването на България - спасяването на Бойко Борисов на власт...

И докато това е така, не очаквайте позитивно развитие нито при борбата с вируса, нито в която и да било друга обществена дейност...

 

Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът"

19.12.2020

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар