Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Бойко задмина Кунева, за още няколко дни власт... Закрива всички ТЕЦ, 300 хиляди души на улицата, токът става тройна цена...

Ако се чудите защо ЕС изобщо не си мръдна пръста, за да свали корумпирания ни премиер, вече имате отговор - такива слаби и силно зависими управници, са идеални за ЕС. Готови са да продадат всичко, само за да ги оставят още малко на власт.

Вчера на Европейския съвет, Бойко с лека ръка е подписал за закриване на практически всички ТЕЦ-ове у нас. Това е част от европейския кръстоносен поход на "зелените" срещу въглищата. И никой не се интересува нито колко хора работят тук, нито колко струва токът. Преследват се абстрактни цели, които накрая обикновено излизат дори по-малко "еко" от това дето е било преди това.

Типичен пример са "зелените централи", които раздуха цената на тока и го направиха неизгоден за отопление. В резултат - народът се върна на въглища и дърва, и в София не може да се диша. Това е безумната европейска "зелена" политика.

А за да стават подобни абсурди, на ЕС му трябват точно продажници и страхливци като Бойко Борисов. Който, за да го остави Меркел още малко на власт, е готов да подпише всичко.

Със закриването на ТЕЦ, той задминава по вреда Кунева, която закри половината АЕЦ. Сега ще се ликвидират 46% от цялата ни енергетика, а 300 хиляди души ще останат на улицата.

Тъй като за оставащите 9 години до 2030-та, няма как да се изградят подобни мощности, то ще трябва да внасяме ток. Който ще е около 3 пъти по-скъп.

Ето това е Бойко - ще остане още малко на власт, но всеки негов ден оцеляване, после ще ни струва години изплащане...

Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът"

11.12.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар