Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

ЕС изобщо не е говорил за "трета вълна на вируса" през март... Това Бойко го измисли, за да отложи изборите...

 

Вчера станахме свидетели на поредната супер-фалшива новина от Бойко, която супер-фалшивите му медии раздуха навсякъде.

ЕС бил казал, че през март се задава трета вълна на корона-вируса, никакво отхлабване на мерките няма, и по-зле ще става. Успокоение - едва септември.

Всъщност, подобно нещо няма в нито един документ от срещата, нито дори е било обсъждано! Още повече - никой в Европа не може изобщо да прогнозира как ще се развие вирусът. Няма такъв учен, който да може точно да каже, та ЕС да предприеме някаква политика.

Това за "третата вълна през март" е чисто Бойковистка измислица, защото март е проблем за самия Бойко - идват избори. И вече тръгнаха всякакви схеми как те да се отложат. Не стига че народът половин година протестира за ПРЕДСРОЧЕН вот, но сега ще му правят и СЛЕД-СРОЧЕН.

Съюзниците на Бойко вече усилено опипват почвата - основно с нападки срещу Президента. Сега, изнервен, и самият премиер се включва. С измислица за вируса.

В момента диапазонът за изборите е март-май. Той е доста кратък - едва 2 месеца е. Абсолютно никой не може да направи прогноза дали през март ще е по-зле с вируса, или през май. Т.е. този аргумент отпада, и следват другите аргументи - народният гняв, и протестите по улиците, които продължават. Ако и поръчковите медии да не ги отразяват. Протести има, но за тях никой не пише. Вместо това пишат лъжите на Бойко, че ЕС предвиждал "трета вълна", и то точно когато на Бойко му трябва - през март.

Всъщност, ЕС обсъди (източник - DW) основно бюджета, след това - затварянето на ТЕЦ-овете и климатичните промени (където Бойко отново ни предаде). После ЕС обсъди Турция и въведе нови санкции. Накрая - отношенията със САЩ и миграцията.

Вирусът очевидно го е обсъждал само Бойко в главата си. Докато е мислел как да продължи да властва над народ, който го ненавижда...

Но тази работа няма да стане. Мутрите си отиват, този път - завинаги...

 

Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът"

12.12.2020

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар