Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Навални не е проблем на Русия, а на Запада - показва колко са оглупели и не могат да прикрият лицемерието и двойните стандарти...

"Девети"  от Добри Божилов
Подобен фарс като този с Навални, не би могъл да се случи по времето на Рейгън и Тачър. Да припомним тогавашните комплоти.

Турски терорист, агент на ЦРУ, стреля по папата, но естествено - не го убива, защото не това е целта. След това този терорист се приписва на Източния Блок, а пропагандата успява наистина лъжовно, да убеди целия свят в "българската следа". През това време папата мълчи, и ще признае липсата на намеса на България, едва през 2002 г., когато това няма никакво значение. А самият "терорист", дето искал да го убие, получава "опрощение" от нарочения за убиване, а по-късно е помилван. Парадоксално е, но престоят му в затвора в Турция, е заради убийството на турски журналист. А не заради атентата...

Ето така се правеха комплоти тогава.

Днес какво виждаме. Първо видяхме един фарс "Скрипал", при който в Англия руските служби неуспешно опитват да убият бивш свой агент, който самите те са освободили, за да иде в Англия... Въпросният агент още не е показан никъде жив ли е, нито дъщеря му. Те се крият, никой не знае съдбата им. За сметка на това, Русия е виновна, та дори санкции наложиха. Естествено, станаха за смях.

Но с Навални историята е още по-абсурдна.

Там руските служби се провалят да го отровят НА РУСКА ТЕРИТОРИЯ. След това го пускат да замине за Германия да се лекува (от собственото им отравяне), където немските доктори да установят отравянето и да хвърлят вината върху Русия... Смейте се, тази статия е за това - за да се смеете.

Значи Русия иска да отрови Навални, но му помага да се спаси? Ами ако толкова са искали да го убият, можеха да му замотаят заминаването поне? Всъщност, ако искат да го ликвидират на своя територия, могат да направят каквото им дойде. Например да го закарат до някоя скала в Кавказ, и да го хвърлят от нея. Или пък да го "удавят" в Байкал.

Със сигурност отново ще има съмнения, но ще са далеч по-малки от това да го тровят, та и да го пуснат в Германия, където да се "докаже" отровата...

Всичко е съшито с най-белите възможни конци. И то на най-тъмния възможен фон, та да се вижда.

Но фарсът не свършва с това. Навални има стара присъда, по която тече пробация. Нарушил я е, и по всички правила, върне ли се в Русия, трябва да бъде арестуван. Между другото, точно по подобно обвинение е арестуван Джулиан Асандж в Лондон. Заради това, че е нарушил гаранцията си, и е избягал в посолството на Еквадор.

Навални е наясно, многократно е предупреден, и въпреки това... заминава за Москва.

Е, това е толкова идиотска провокация, че трябва да се замислим, останала ли е капчица мозък у западняците изобщо. Всъщност, ако съдим по историята с бежанците и с хомосексуалните бракове, може би мозък отдавна няма.

Навални каца в Русия, и в мига на ареста му, няколко психично-обременени русофобски държави, започват чудовищна кампания за санкции срещу Русия.

Значи Русия няма избор, освен да го арестува, и изобщо не е ясно колко ще го държи. Теоретично, може да го пусне още на другия ден. Присъда нова срещу него няма. Но вече сме готови със санкции.

Т.е. излиза, че цялата история, всъщност е заради самите санкции. А Навални е един идиот, който си мисли, че може да стане герой, и "някак" да се изстреля в политиката. И разчита на някаква сериозна западна подкрепа, която евентуално може да повлияе на Русия.

Което е пълна глупост. Русия изобщо не се интересува от мнението на плиткоумния запад. А  Навални съвсем законно могат да го пратят в Сибир - по старата му присъда. Да поработи малко, после ще го помилват, и ще го върнат на западняците. Като Ходорковски. И колкото оня стана политически фактор, толкова и тоя...

Крушението на Запада е пълно. Вече и един комплот не могат да направят като хората. Разумните лидери стоят настрана от подобно акции, а всичко се превръща в едно крякане на глуповати русофоби, с което още повече вредят на самите себе си. А русофилите - печелят...

Може би това е закономерният край на западната цивилизация. Рухва сама, сред пародия...

 

Добри Божилов

24.01.2021

Няма коментари:

Публикуване на коментар