Камала Харис се закле върху портфейл...


"Девети"  от Добри Божилов
Върху какво точно се закле вицепрезидентката на САЩ Камала Харис, е въпрос който вълнува не само консервативните среди, но и всеки честет гражданин, плащащ си данъците.

По принцип, клетвите са върху "Библията", и традицията бе спазена от Джо Байдън.

Но Камала не се кълне на това. Отдолу очевидно има някаква книга, която прилича на "Библия", но отгоре е поставено нещо друго. Много приличащо на портфейл.

Камала е от най-върлите членове на Демократическата партия - тези тясно свързани с корпоративния елит, парите, УолСтрийт и всички други бандити, обединени под името "Дълбока държава". Нормално е да се закълне върху портфейл... :)

Но постът и не е неин, а принадлежи на американския народ. Който няма нищо общо с Дълбоката държава, дори си страда от нея, и ѝ плаща сметките.

Съвсем отделен е въпросът, че екстремните либерали не вярват в Бог, отричат "Библията" и всичко човешко. Те искат да изградят нов свят върху порока - гейове, джендъри, разбито семейство и пр.

Междувременно, истинският американски президент - Доналд Тръмп, бе посрещнат с овации във Флорида - без охрана, без 25 хилядна армия, която да го охранява...

Може би, като Господ те пази, нямаш нужда от картечници...

 

Добри Божилов, писател

"Девети", "Задругата", "Заветът"

22.01.2021

1 коментар:

  1. Цирк, Седларов - четете новините. Това са 2 библии, едната е на нейна роднина, другата на първия черен съдия. Какви портфейли ви гонят ...

    ОтговорИзтриване