Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. Всички мои книги са публикувани безплатно в Интернет. Една по една, те се издават и на хартия от самия автор... В пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо. По-добре четете безплатно...

(Безплатното разпространение е временно спряно, със съдебно разпореждане. Но ще се преборим скоро да отпадне...)

Камала Харис се закле върху портфейл...


"Девети"  от Добри Божилов
Върху какво точно се закле вицепрезидентката на САЩ Камала Харис, е въпрос който вълнува не само консервативните среди, но и всеки честет гражданин, плащащ си данъците.

По принцип, клетвите са върху "Библията", и традицията бе спазена от Джо Байдън.

Но Камала не се кълне на това. Отдолу очевидно има някаква книга, която прилича на "Библия", но отгоре е поставено нещо друго. Много приличащо на портфейл.

Камала е от най-върлите членове на Демократическата партия - тези тясно свързани с корпоративния елит, парите, УолСтрийт и всички други бандити, обединени под името "Дълбока държава". Нормално е да се закълне върху портфейл... :)

Но постът и не е неин, а принадлежи на американския народ. Който няма нищо общо с Дълбоката държава, дори си страда от нея, и ѝ плаща сметките.

Съвсем отделен е въпросът, че екстремните либерали не вярват в Бог, отричат "Библията" и всичко човешко. Те искат да изградят нов свят върху порока - гейове, джендъри, разбито семейство и пр.

Междувременно, истинският американски президент - Доналд Тръмп, бе посрещнат с овации във Флорида - без охрана, без 25 хилядна армия, която да го охранява...

Може би, като Господ те пази, нямаш нужда от картечници...

 

Добри Божилов, писател

"Девети", "Задругата", "Заветът"

22.01.2021

1 коментар:

  1. Цирк, Седларов - четете новините. Това са 2 библии, едната е на нейна роднина, другата на първия черен съдия. Какви портфейли ви гонят ...

    ОтговорИзтриване