Готвят "шапка" на Байдън... Дело за корупция срещу него в... Украйна. Гласят черната за президент...

"Девети"  от Добри Божилов
Дело за корупция срещу Джо Байдън започна в... Украйна. В една от най-марионетните на САЩ страни, изградена като такава, и скулптурирана от... Джо Байдън. Като вицепрезидент в предния си мандат.

Делото е не само срещу него, а и срещу украинския президент тогава - Петро Порошенко. Разследват се далавери в Украинската газова компания, и милиони рушвети за сина на президента - Хънтър Байдън. А самият президент се е намесил като е издействал уволнението на тогавашния главен прокурор.

Случващото се не може да става без разрешение от Вашингтон. Украйна е тотално зависима от МВФ и СБ, т.е. от парите на САЩ. Политическият и елит е целия соросоиден, а фондации и НПО-та имат по-голяма власт, отколкото имат дори в България.

При това - много интересно, в Украйна властват кръговете на Демократическата партия.

Така всичко случващо се много прилича на "шапка" на самия Байдън. Разследване за подкупите има и в САЩ, но бе укрито по време на предизборната кампания, и стана ясно едва след като изборите минаха. Това вбеси Тръмп и той уволни тогавашния министър на правосъдието. Фактически, това укриване, беше част от измамата, с която Байдън стана президент.

Но както изглежда - не за дълго. Не е била целта точно той да остане за цял мандат. Очевидна е атаката от приятелска страна, т.е. "приятелски огън". Байдън е с имунитет и теоретично не може да бъде разследван. Но синът му е толкова близо до него, че подпукат ли го, ще падне и президентът. Интересно е, че в Украйна Байдън няма имунитет (извън дипломатическия при посещение) и може да бъде разследван. Т.е. очевидно определени сили в САЩ искат с "чужди ръце" да дискредитират президента.

При оставка или импийчмънт, президент става Камала Харис. Негърката, екстремно лява, привърженичка на гейове, лесбийки, и с направо фашистки възгледи към нормалните хора.

Очевидно целта на Дълбоката държава е тя да оглави Америка. А престарелият Джо е само средство да я избутат нагоре. Сега предстои да се отърват от него...

 

Добри Божилов, писател

"Девети", "Задругата", "Заветът"

28.01.2021

1 коментар:

  1. Чак в толкова сложна схема, а и с толкова публичност няма да се вкарат. Просто ще му спрат лекарствата, с които изкуствено го поддържат жив и нещата ще се наредят от само себе си. Лесно, безболезнено, без дори намек за несправедливи обвинения, опровержения и други сложни (и най-вече спорни и оспорими)казуси, будещи съмнения.
    Даже и сълза ще пуснат...

    ОтговорИзтриване