Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Бойко купува нови 8 F-16, за да се спаси от сенаторите...

В резултат на водени зад гърба на парламента и обществото преговори, миналата седмица в кабинeта на министър-председателя е постъпило предложение от САЩ за нови осем самолета F-16. При това - на по-висока цена от обявената, и платена за предишната поръчка миналата година.
Въпросната кореспонденция не е официално заведена в деловодството на Министерството на отбраната.
Т.е. Каракачанов фактически е заобиколен, очевидно въпросът няма да се гледа и в Парламента, а ще се реши еднолично от премиера.
Поредна такса спокойствие, от най-корумпираното в историята на България, правителство на Бойко Борисов.
Единствено остра обществена реакция може да спре финалния грабеж, в последните дни на мутренското управление.

Източник: Афера, Лентата.ком

"Девети"  от Добри Божилов

1 коментар:

  1. Ама това истина ли е?! И как се добрахте до нея? Това ако е вярно, Бочко е за разстрел!

    ОтговорИзтриване