Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Бойко купува нови 8 F-16, за да се спаси от сенаторите...

В резултат на водени зад гърба на парламента и обществото преговори, миналата седмица в кабинeта на министър-председателя е постъпило предложение от САЩ за нови осем самолета F-16. При това - на по-висока цена от обявената, и платена за предишната поръчка миналата година.
Въпросната кореспонденция не е официално заведена в деловодството на Министерството на отбраната.
Т.е. Каракачанов фактически е заобиколен, очевидно въпросът няма да се гледа и в Парламента, а ще се реши еднолично от премиера.
Поредна такса спокойствие, от най-корумпираното в историята на България, правителство на Бойко Борисов.
Единствено остра обществена реакция може да спре финалния грабеж, в последните дни на мутренското управление.

Източник: Афера, Лентата.ком

"Девети"  от Добри Божилов

1 коментар:

  1. Ама това истина ли е?! И как се добрахте до нея? Това ако е вярно, Бочко е за разстрел!

    ОтговорИзтриване