Всички противници на вируса ще бъдат убити, и ще се припише на вируса... Вече се започна...✍

Всъщност, пръв не беше президентът на Танзания. Не. Пръв почина един вицепрезидент на регион в тази страна - Занзибар. Разбира се - от "Ковид". После дойде самият президент на Танзания, който изчезна за няколко седмици, и накрая - починал. Най-вероятно става дума за инфаркт, но това не пречи глобалните медии да го припишат на "Ковид".

Днес, с огромна радост, самозваният псевдо-математик Петър Велков - виден пропагандатор на вируса и защитник на мерките, съобщи че в болница е Андрей Чорбанов.

И също с радост добави, че самият Чорбанов бил казал, че е прекарал вируса, и има имунитет. Какъв кеф - "начукахме му" го на гадния наглец, дето оспорва единствено правилната Партийна линия...

Само че - Чорбанов едва ли е излъгал, че е изкарал вируса. Защо да го прави? Допълнително и, вероятността да не го е изкарал, е нулева. В последно време той е публична личност, обикаля по студиа и всякакви събития. Участник е в протестите, които са вече над 250 дни. И никога, никога, не се е криел от самия вирус. Т.е. той със сигурност се е срещнал с него, и е имал някакъв имунитет.

От което следва, че е съвсем възможно да е в болница по друга причина. Друг вирус, или...

...Или просто преумора - човекът е в предизборна кампания, пренебрегва необходимостта от почивка, организмът се изтощава. 

Което, разбира се, не пречи да съобщим, че вирусът е виновен... ✍

Нека сега навлезем малко в конспирациите. Всеизвестно е, че има химикали, с които се предизвиква инфаркт - незабележимо. А по едно време, доста неудобни лидери на Южна Америка, заболяха от... рак. Уго Чавес дори посочи поименно САЩ, че ползват тайни вируси, за да отстраняват така неудобните.

Нека сега излезем от конспирациите...

"Девети"  от Добри Божилов
Но да си зададем въпроса, кой е следващият?

Може би - доцент Мангъров. Какво по-голямо доказателство от това вирусът да убие точно него. И каузата му.

Точно като президента на Танзания...

Интересното е, че този вирус не е убил нито едно световно величие - президент, премиер или милиардер, от тия които го признават, и водят пропаганда в негова полза. Някак, много бързо ги излекуват. Но танзаниецът...

Може и следващият да не е Мангъров. Може да е Лукашенко. Или пък премиерът на Швеция...

Но който и да е, нямайте никакво съмнение - днес нищо друго, освен "Ковид" не убива. Дори с куршум между очите да ви намерят, вирусът ще е виновен...

 

Добри Божилов, писател

"Девети", "Задругата", "Заветът"

21.03.2021

Няма коментари:

Публикуване на коментар