Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Като гледам злобата и омразата, посети в Македония, вече приемам бомбардировките над Югославия за правилни... Заслужени!

Преди 22 години започнаха бомбардировките на Югославия. Всички бяхме против. Но днес, като се замисля, заслужиха си го сърбите.

"Девети"  от Добри Божилов

Първо нахлуха в Словения. Словения днес е най-успялата държава от Изтока, в ЕС. По-богата е на глава от Испания.
После окупираха 1/4 от Хърватска.
После пренесоха войната в Босна, и това доведе до 200 хиляди убити.
Накрая, в резултат на всички тези престъпления, изригна Косово. То беше отмъщението за тях. Божието възмездие.
А днес виждаме и злобата и омразата към българи, от други българи (наречени "македонци").

Всичко това е продукт на Великосръбския шовинизъм, който управлява тази държава още откакто са освободени от турско робство. Те са запалили безброй войни за завземане на чужди територии, без сърби в тях (напр. Сръбско-българска, Междусъюзническа). Ние никога не сме водили война за земи, които не са населени с българи. Сърбите са виновни и за избухването на Първата световна война, донесла 20 милиона жертви.
Великосръбският шовинизъм е чудовищна доктрина, сравнима с нацuзма и фашuзма. И когато се стигна до тези бомбардировки, то сърбите са направили 1000 пъти повече злини на други народи...
Това е истината...

 

Добри Божилов, писател

"Девети", "Задругата", "Заветът"

25.03.2021

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар