Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Приятели, нека всеки, който протестира вечер, да пуска по една своя снимка...

Приятели, нека всеки, който протестира вечер, да пуска по една своя снимка. Всеки ден. Протестът може да се огради от полиция, и да се забрани на медиите да го съобщават. Но ако се появяват по няколко стотин снимки всяка вечер, това не може да се спре. Да не говорим за споделянията. НИЕ СМЕ МЕДИЯТА, не сме само протестът, а сме и информационният канал за прогласяването му.
И това е много важно.

Не Априлското въстание ни освобождава от робство, а обществената реакция в Европа, която то поражда. Освобождават ни комитетите на Аксаков, които в Русия правят най-големите вълнения, преди 1917 г. Освобождават ни репортажите на Макгахан. Освобождават ни речите на Уилям Гладстон и статиите на Виктор Юго!
Снимайте се, и пускайте своя снимка от протеста всяка вечер. Аз го правя. Снимките може и да си приличат, но новините, които носят, са различни - за различен ден, и различен протест.
И се вижда, че НАРОДЪТ ОЩЕ Е НА УЛИЦАТА! И Диктаторът не е победил! И няма да победи...
Правете го, приятели, така протестът ни става 100 пъти по-влиятелен... 
 
Добри Божилов, писател

Участник в над 150 протеста, и продължаващ да се бори - до самия край на Диктатурата...

"Девети", "Задругата", "Заветът"

13.03.2021

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар