Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Най-голямата "Понци-схема"(пирамида) в историята...

Трябва да уточня, че аз не съм антисемит. Въпреки това, пиша тази книга, която се надявам да се превърна в абсолютната, недостижима, анти-семитска творба. Защото... антисемитизмът, всъщност е полезен за евреите. Той е тяхното спасение. Спасение - от може би най-голямата измама, създадена в човешката история. Измамата, наречена "евреи" и "богоизбран народ". Измама, която въвлича милиони хора в ролята на големия губещ, глупакът, който плаща сметката.

Да, правилно сте се досетили - големият губещ са евреите. Те нито са богоизбрани, нито са гениално умни. Всъщност, повечето евреи са откровени идиоти, въвлечени в най-голямата, и успешна "Понци-схема" (пирамида) в историята. Всъщност, това е най-великата "Понци-схема", просто защото още не е рухнала и изчезнала. Всички подобни измами, рано или късно, се срутват. Понци-схемата "евреи" също периодично "гърми". И това струва милиони загинали хора, и трилиони финансови загуби. Но за разлика от други подобни схеми, тази отново се възражда, и отново се повтаря. И всеки следващ път струва повече.

Така, ако по времето на Инквизицията говорим за няколко десетки хиляди смазани евреи, то във времето на Холокоста говорим за няколко милиона. Финансовите последствия са пропорционални. Което не пречи в момента да се надува нов "еврейски балон", чиито последствия накрая ще задминат Холокостът. Не съм Нострадамус, не мога да дам прогноза какво точно ще се случи. Но абстрактно - евентуален разпад на еврейската държава Израел, е логично да се очаква да породи по-големи негативни последствия, от Холокостът.

Но това е само абстракция, аз лично не знам как ще приключи поредното надуване на еврейската "Понци-схема".

Но нека не се отклоняваме прекалено, да се върнем на основното.

"Девети"  от Добри Божилов

Да поясним, защо "еврейството" е "Понци-схема".

Защото такъв народ като "евреи" не съществува. Евреите са единствената народност в света, в която националност и религиозна принадлежност са едно и също. За да разберете абсурда, ще ви дам пример, да попитате някой българин от каква народност  е, и той да ви каже "християнин". Или да попитате турчин от кой народ е, и той да ви каже - "мюсюлманин".

При евреите е точно така. Техният народ няма етнически корени, а се състои от последователи на определена религия (юдаизма).

Така днес имаме какви ли не евреи, вкл. чернокожи! Имаме такива от арабски произход (семитите). Имаме от хазарски! Имаме всевъзможни бели хора, чиито предци някъде назад във времето са приели юдаизма.

Това народ ли е?

Или...

Или е религиозна секта, преследваща откровено престъпни намерения?

Теоретично, всеки човек в света може да стане евреин! Да това е така. Но не е лесно. Всъщност, в миналото е било по-лесно, но днес не е. Трябва да се изпълнят много изисквания, някои от които - религиозни ритуали, граничещи с глупост. Но най-важното е, че трябва накрая другите евреи да те приемат за такъв. Което става много трудно.

Защо това е така?

По една проста причина - новопостъпилите евреи са хранителната среда за онези, които вече са евреи. Всички тези изисквания, всъщност по пряк или косвен път, водят до облаги, за вече-евреите. Т.е. новите кандидати за евреи са привлечени от облагите, които имат старите евреи, и затова искат да станат такива. Но не съзнават, че облагите за старите се дължат на новите. Т.е. това е класическа "пирамидална конструкция".

Човек иска да е евреин, защото евреите са богати, защото държат банки, застрахователи, корпорации, златари, търговци на диаманти и пр. Хубаво е да си евреин. Бедата е, че за да станеш такъв, трябва да робуваш вече кажи-речи - цял живот. И да се надяваш децата ти - новоизлюпени еврейчета, да получат от благините.

Което не е сигурно, че ще стане. Дори евреите не са по-силни от законите на математиката. Всяка Понци-схема рано или късно, рухва. И някой трябва да плати сметката. Т.е. додето станеш евреин, може на света отново да му е кипнало от евреи, и да дойде новата Инквизиция...

Това се върти в цялата човешка история. И то доказва, че евреите изобщо не са най-умните и гениални. Доказва, че са най-последователните идиоти. Защото така както пирамидите увличат глупаците на обществото, така и пирамидата "евреи" увлича точно такива хора.

Разбира се, има и умни евреи - те са на върха на "Понци"-схемата. Но ако си мислите, че тези хора считат глупавите евреи за равни на себе си (защото са от един народ), то доста грешите. Приемат ги за глуповатите овце, които периодично се пращат на заколение. Защото всяка пирамида може да храни ограничен кръг хора на върха. Ако твърде много народ влезе в нея, с мечта за печалба, то този народ трябва да се разчисти.

Всъщност, тук е моментът да кажа още нещо еретично - антисемитизмът е ВЪТРЕШНО-ЕВРЕЙСКИ проблем. Това не е проблем между евреи и някакви други народи. Не. Антисемитизмът винаги е действие на някакви евреи срещу други евреи. Едни плащат на властта, за да се разправи с другите. Някой плаща на Изабела да създаде Инквизицията. Някой плаща на Хитлер (с истинско еврейско име Шикългрубер) да се разправи с част от евреите в Европа (не с всички). Някой плаща на руския цар да организира анти-еврейски погроми в началото на 20 век (от тогава е приказката "защо биете негрите", а не от социализма. Когато американският президент Теодор Рузвелт се опитва да се застъпи за евреите в Русия, получава отговорът, че не може да го прави, след като негрите са втора ръка хора в САЩ).

Богоизбраният народ изобщо не е богоизбран. Богове няма от векове, човекът е оставен сам да се оправя на Земята. Но идеологията за "богоизбраност" е атрактивен механизъм да се привличат идиоти в пирамидата. И тази идеология работи перфектно.

Всъщност, това е най-добре работещата измама. Защото успява да се повтаря вече незнаен брой пъти. Но истината е, че няма как де е "богоизбран" нито един влязъл в "Понци". Това всъщност са най-големите глупаци сред хората. 

И в края на тази първа глава от абсолютната анти-семитска книга, ще завърша с още нещо - най-умните евреи са на върха на пирамидата, и печелят. Но те са шепа хора. Следващите най-умни... вече не са евреи. Всеки евреин, прочел историята, и можещ да мисли, е разбрал, че такъв народ НЕ СЪЩЕСТВУВА. И той самият е въвлечен в измама, насочена да го ограби, а на някакъв етап - и да го превърне в жертвен агнец (като по Авраам и сина му). И след това тези умни хора се отказват от глупостта да бъдат евреи в ниските нива на пирамидата, и отиват към някой друг народ. Намират кой е народът на майка, баща, баба, дядо, та дори - прабаба, и стават такива. Милиони прозрели Истината евреи, вече не са такива. Доста дори са станали християни, въпреки абсолютната анатема от това един истински евреин да приеме Христа като Месия. Доста евреи са се отказали от еврейството си. Което не пречи да има достатъчно жертвени агнета, и нови кандидати, които с вярата в богоизбраността си, да влизат в кланицата.

Да, понякога, много рядко, някой от кланицата минава нагоре. Но само понякога, и само много рядко... Повечето си минават под ножа. Надявам се, онези прочели тази книга, да се спасят. За евреите говоря. Това е първата анти-семитска книга, предназначена за евреи. За тяхното спасение...

 (следва)

Добри Божилов 

09.05.2020 

1 коментар:

  1. Мръсно. продажно племе, което предава всички и всичко. като почнем от Юда, продал Христос и стигнем до соломончо паси. Не е случайно, че всеки един силен лидер дошъл на този свят е започнал да ги избива. И обикновено е закъснял.

    ОтговорИзтриване