Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Ковид уби 1 млн.пенсионери в ЕС, "мутации" и "щамове" ще продължават, докато не изпълни мисията си... У нас НОИ вече спести 100 млн. лв.

За 1 година - от март 2020, до март 2021 г., в Европа има 800 хиляди повече починали, сравнено с годините преди това. Данните са официални от статистиката на ЕС, и Европейското икономическо пространство. Вероятно реалните резултати са по-високи, защото статистиката има склонността да намалява негативните факти, за да помага на управляващите.

"Девети"  от Добри Божилов

Накратко - за 1 година, Ковид-19 е изтребил близо 1 милион души повече, сравнено с нормалната смъртност.

Огромното мнозинство от тези хора са пенсионери или сериозно болни хора, които изискват скъпо лечение.

В момента идват нови и нови щамове, и странно защо - все по-заразни и опасни. Според учените, вирусите традиционно мутират, но в посока така че да не убиват приемника си (защото така и те загиват). Те имат интерес да се разпространяват повече, но не да ликвидират онзи, който ги размножава.

Странно защо, Ковид-19 се оказва безкрайно "глупав" вирус, който не следва този принцип, а става все по-заразен, и по-смъртоносен.

Искам да ви кажа, че новите мутации и версии на вируса няма да спрат, докато не се изпълни фундаменталната му цел - да намали достатъчно населението на Земята.

Пенсионните и здравните фондове вече отчитат огромни икономии.

Само в България, НОИ вече пести близо 100 милиона лева на година. Около 29 хиляди души повече са починали, спрямо средното за предни години. Повечето от тях са пенсионери. При средна пенсия 400 лв., 20 хиляди пенсионери по-малко, правят 100 милиона икономия.

Като в следващи години ви съобщават, че са "намерили пари" за вдигане на пенсиите, да знаете от къде ги "намират". От пенсиите на починалите...

Междувременно, вирусът продължава да жъне. Починалите няма да се върнат, което значи, че ако още една година овършеем по толкова, следващата икономията ще е вече 200 милиона лева.

Ваксини?

Може би помагат, със сигурност пенсионерите няма какво много да губят, така че е по-добре да се ваксинират...


Добри Божилов, писател 

"Задругата""Заветът""Девети"

29.06.2021 


5 коментара:

  1. Ot taka narecheniq cover v bg sa umreli 18k za 15 meseca a da pirate li ot drugs bolesti kolko sa umreli a da se zamislim zashto ymirat tolkova mnogo shtot tikvata botkksa bai shile I general godji vsqvaha Strah prez Cqlata pandemiq. Nqmam si nikva ideq koi izmisli taq propaganda sig sa amerikancite no nqmam dostoverna info no tozi chovek e genialen prenarediha sveta nakaraha horata da sprat da mislqt.edinicite samo she uspeqt drugite debili da teglqt qko zaedno s tqh I ti tegli che ti e golqma glavata Nemash MN ganki da brat tegli prosto kopele

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Браво човек,1 ерудиран типаж да намеря по форумите,повярвай ми мислех че съм само аз.

      Изтриване
    2. Моля за възпитано държание, без обиди!

      Изтриване
  2. ...г-н Божилов, не Ви е силната страна да пишете за Ковид.. ;)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Написал съм основно факти. Проверете ги в източниците.

      Изтриване