Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Г-н Герджиков, кой ще стане служебен премиер, ако станете Президент?

Г-н Герджиков, като редови избирател, и може би - някакъв интелектуалец, Ви задавам въпроса, кой ще стане служебен премиер, ако Вие станете Президент?

Въпросът е важен, защото при силно раздробен парламент, най-голяма е вероятността да караме дълго със служебни правителства. И то с повече от един 3 месечен мандат, както виждаме. КОЙ ще е вашият Премиер?

 Добри Божилов, писател
"Задругата""Заветът""Девети"

02.10.2021

"Девети"  от Добри Божилов


 

Няма коментари:

Публикуване на коментар