"Селфи"... Научно-фантастична история, зашеметяваща дори за автора си... Излиза безплатно, като Е-книга...

 "Селфи" е научно-фантастичен роман, наричан понякога от автора си "най-важната книга в живота ми". Това е така, защото идеите, които се развиват, са свързани не просто с бъдещето, а с възможността на всички хора от настоящето да станат част от това бъдеще. Да, това е възможно.

"Селфи" е книга за безсмъртието, за интелекта и превръщането на Човека в Бог...

Класическата чиста фантастика, с научна основа, е в криза, изместена от фентъзи, мечове и магии. Но със "Селфи" тя се завръща. И ще се завърне с успех... Това е новото начало на фантастиката.

И отново - безплатно за Вас - читателите. Авторът изразява острия си протест от идеята да издава книги, които струват, например 20 лв., и от тях за автора да отива едва 1 лв. Всичко друго - за очевидно далеч по-важни дейности, жизнено необходимо за книгата.

Въпросът, защо да давате 95% от парите си за странични дейности, е в основата и на отговора - по-добре да издаваш безвъзмездно в Интернет... 

Може и да ви изглежда абсурдно, но това е реалността. Но нека бъдем позитивни - така вие - читателите, печелите. Авторът пуска безплатно, и то е от Ваша полза...

"Селфи" може да се изтегли от тук...


08.10.2021

Добри Божилов

Няма коментари:

Публикуване на коментар