"Сказанието" - книга 3 от хрониките на Задругата... Излиза безплатно за читателите, е-книга....

 

Дългоочаквата трета книга от сагата за Задругата е вече тук. Можете да я изтеглите безплатно. Съществува и версия за печат (вж. по-долу), което можете да направите в копирен център. Ще излезе 8-9 лв.

Вероятно изглежда странно една от най-очакваните, и потенциално - най-печеливши, книги да се появи безплатно. Но авторът има ново призвание - да бъде "народен писател". Да пише за народа - свободно и безплатно.

Но ако мислите, че го прави, защото е добра душа, то сте наполовина прави. Той наистина е добра душа. Но другата половина от аргументите е, че когато платите 20 лв. за една книга, от тях 1 лв. отива за автора. Всичко друго отива къде ли не - във все безкрайно по-важни получатели, от самия автор. Тъй като Вие купувате текста, т.е. труда на автора, то не е ли по-разумно да четете безплатно, отколкото да дадете 95% от парите си на халос?

А това, че авторът няма да спечели, е какво пък - още Ботев го е казал - "Стига ми тая награда, да каже нявга народът..."

Добре дошли в света на народните поети.

И приятно четене. Първите отзиви на тестовата група са вдъхновяващи. Това е най-силната книга от света на Задругата...


Добри Божилов
07.10.2021

Свободно изтегляне от тук:
Сказанието... Книга 3 от хрониките на Задругата... Предистория...

 

Версия за печат: 

Сказанието... (А4, по 2 на страница - общо 215 страниц)

5 коментара:

 1. Здравейте г-н Божилов,
  това, което пишете за разпределението на приходите от продажбите на Вашата книга звучи направо абсурдно. Абсурдно е и да подарявате творчеството си, в което сте инвестирал и време, и талант. Оставете в статията банкова сметка или epay ID, и нека читателите Ви, свалили е-книгата, по съвест и морал изберат как да Ви се отблагодарят финансово за трвтата част от поредицата.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Нека първо хората прочетат, после ще мислим за пари, ако им хареса...

   Изтриване
 2. Благодаря на автора!
  Съгласен съм с първия коментар.

  ОтговорИзтриване
 3. За съжаление линкът към книгата не работи.

  ОтговорИзтриване
 4. Не може да се изтегли книгата

  ОтговорИзтриване