Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Готвят измама с разписките: ГЕРБ и ДПС ще "преброят" огромни "нарушения" навсякъде където имат мнозинство в СИК... Вот в хаос...

ГЕРБ и ДПС, с частична подкрепа от БСП, готвят диверсия срещу изборите. Това ще стане чрез така нареченото "контролно броене на разписки".

В комисиите, където ГЕРБ и ДПС имат мнозинство, почти навсякъде ще се "открият" огромни разлики между разписките и машинния протокол. Независимо че валиден е машинният, целта е да се внушат измами, и да се дискредитират изборите.

ГЕРБ и ДПС са отколешен противник на машинния вот, защото с хартиения имат изпипана схема за измами. След края на изборния ден, се подменят бюлетини, или направо се съставят неверни протоколи в секционните комисии. Така може да се изкара произволен резултат.

С решението на ЦИК да им даде да броят контролните разписки, по същество им се отваря сходна възможност да осъществят успешна пропагандна атака срещу вота.

Целта е да се получи "мътна вода", а каква риба ще хванат, не е ясно. Със сигурност обаче е по-добре от задаващата се власт на президентските юпита, които (поне в началото) ще разследват старата власт, и ще вкарат някой в затвора. ГЕРБ и ДПС много ги е страх от каквото и да било разследване.

Вече са готови и мутрите, които ще "протестират" срещу "фалшифицирания вот". ГЕРБ и ДПС измислят "фалшификацията", мутрите на улицата...

Да се оспорва машинен вот е висше невежество. Все едно да се оспорват данни от банкомат или електронен подпис. Милиони левове се въртят всеки ден по този начин, и сериозни проблеми няма.

А Корнелия Нинова очевидно е силно зависима от Гешев, и от миналото си в приватизацията, и предава честните избиратели на БСП, които са твърдо против мутрите...


Добри Божилов, писател

"Сказанието", "Задругата", "Заветът", "Девети"

13.11.2021

Няма коментари:

Публикуване на коментар