Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Канада узакони нелегалната имиграция - за да я напуснеш, трябва да си... ваксиниран...

Глобалната правителствена глупост около Ковид и ваксините, вече започна да ражда абсурди.

Канада по същество въведе узаконяване на всички нелегални имигранти на територията си. От февруари, за да напуснаш страната, трябва да си... ваксиниран.

Т.е. ако не си ваксиниран, имиграционните служби не могат да те изгонят :)

Канада е една от мечтите на милиони хора от целия свят. Напорът не е толкова голям, колкото за САЩ, поне досега. Но граница между двете страни практически няма, което означава, че всеки нелегален имигрант в САЩ, може да избяга в Канада, и там да намери удобен пристан.

Гротеската у световните елити минава всякакви граници на въображаемост...


Добри Божилов
Писател
"Сказанието"

17.12.2021

Няма коментари:

Публикуване на коментар