Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Революция срещу телеком наглеците, вдигащи цени - отворете си рутърите свободен достъп и ползване на Viber...

Надига се революция срещу мобилните оператори, в отговор на наглостта им едностранно да вдигнат цените, в нарушение на всякакви договори.
Идеята е всеки да отвори своя WiFi рутър за свободен достъп - напълно, или частично (повечето рутъри го позволяват). Така градовете ще станат зона с по същество безплатно покритие на WiFi, и хората ще могат масово да общуват по Viber и други подобни методи.
Оборотът на мобилните терористи доста ще спадне...
Какво мислите...
Аз лично го поддържам...

Добри Божилов, писател
"Сказанието"
22.12.2021

Няма коментари:

Публикуване на коментар