Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Комунистите и Бай Тошо са последните зачели референдум...

Срамен дебат в парламента за отмяна на правото на референдум. Но това не е отсега. Имаме 4 референдума и нито едно решение от тях не е изпълнено. В провалянето на някои от тях участва и "Възраждане". Например те се клеха в мажоритарното гласуване на предния референдум, сега дума не обелват. Клеха се и в отказ от субсидия, сега имаме референдум решил друго, но те не се отказват, нито дори предлагат да се намали субсидията на 1 лв. А най-големият абсурд е поведението на ИТН, които не изпълняват решенията на собствения си референдум. Забравиха мажоритарните избори, вече и те си усвояват пълната субсидия.
Окаяна е съдбата и на АЕЦ "Белене", гласувана да се строи на референдум и електронното гласуване - решено също така...
Политиците винаги са по-умни от народа.
Последният зачетен референдум е този за Бай Тошовата конституция от 70-те години. Комунистите последни изпълниха референдум.
Ако си мислите, че днес нещо е възможно, без да увиснат 1000 души на въжето, то доста грешно мислите...

Добри Божилов, писател
07.07.2023

Няма коментари:

Публикуване на коментар