Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Гротеската на Запада с нов връх: "Благодарим на Бог за аборта"...

"Благодарим на Бог за аборта" - това са написали тези възторжени привърженици на аборта.
Скоро да сте виждали нещо по-кошмарно от това поклонение на смъртта?"
Това написа известният консерватор и борец с джендърите Александър Урумов, под клип, в което привърженици на абортите благодарят на "Бог" за тях.
Всъщност, убийствата на бебета, преди да са родени е възможно най-анти-божието дело.
Но проблемът е другаде. Той е в демокрацията. В глупостта, наречена "демокрация"...
Тя сваля качеството на управление на нивото на "средния човек".
А управлението е високо-квалифицирана дейност, която изисква повече интелект. Т.е. за да се управлява добре обществото, то трябва да е не-демократично, начело с по-умните. Още Платон го е открил това с концепцията за "философите".
Докато обществото беше не-демократично и имаше морален авторитет (в лицето на Църквата), който се опираше на "страха от Бог", тогава никой не би помислил да убива бебета. Но когато всичко зависи от народа, той започва да поставя други интереси над тези на децата. Да му е удобно, да живее "по-добре", да се развива в професията, та дори - да "поправи" грешката от някое пиянско "чукане", което не е трябвало да се случва.
Но това е тълпата (средният човек). Тя е посредствена. И като има властта, прави посредствени неща.
Как точно ще се появи нов авторитет, не е ясно. Само с религиозна пропаганда няма да стане, просто защото тълпата и в това е посредствена - щом няма доказателства (камшик), значи няма Бог. Да си говорят "тия" каквото искат.
Светът определено има нужда от ново лидерство, но морално, а не просто от нов политик. Има нужда от нова философия, на която да вярва, и тя трябва да е не-демократична и да поставя решенията в ръцете на "философите"...

Добри Божилов
02.02.2019

1 коментар:

  1. "Нова философия, на която да вярва, и тя трябва да е не-демократична и да поставя решенията в ръцете на "философите"

    Доколкото знам такава философия има, и се изповядва от над 1.5Б души. Нарича се Ислям.

    ОтговорИзтриване