Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Бойко ще управлява до 2039 г., народът вече не може да вдигне протест, и който е отгоре тогава, остава "до откат"...

Твърде вероятно е Бойко Борисов да управлява някъде до около 2039 г.
До тогава ще бъде жив.
На база на физическото му състояние (той очевидно е със сериозно наднормено тегло, има кръвно, вече е влизал в болница и пр.), е логично да се очаква да живее до 75-80 години.
Роден 1959-та, ще направи 80 през 2039 г.
До тогава ще е на власт. Вероятно последните 4-5 години ще е "жива мумия", подобна на Брежнев, и ще управлява неясна върхушка около него.
Причината за тази прогноза е, че очевидно в българския народ вече няма "живец" за бунт, протест и промяна.
Всичко се изхаби и изтощи, вероятно доста хора след последните успешни протести, вече са и емигрирали. Отчаянието от самата невъзможност да се изгони Бойко, е тласнало допълнително хора навън.
От друга страна, политическата схемотехника е напълно в полза на ГЕРБ. Те държат 1 милион гласа - чрез контрол върху държавната администрация, циганите и корпоративния вот. У нас няма ресурс за втора по-успешна схемотехника, така че опитите, тип "Корнелия" са обречени. Тя не може да се справи по-добре от Цецо, който държи властта, общините и ъндърграунда.
Така без възможност за "вълна" и бунт, всичко остава на схемотехниката, т.е. там ГЕРБ ще си се самовъзпроизвежда "до откат"... Единствено ще се сменят "патериците", което обаче отново все Бойко и Цецо си измислят и пускат.
В момента народът ни е едно общество от абсолютно послушни овце. Маса, без ясни цели, с малко мисъл и една безкрайна апатия - да се пасе, докато дойде време да те заколят.
Човек, който извади късметът да е начело, когато настъпи този момент, той управлява до живот. Демокрацията се крепи на способността на масите да са недоволни, да се вдигат и да се гневят. Когато народът стане от овце, текущият вожд става овчар до живот.
Дори на мястото на Бойко да беше най-мразеният Костов, или дори недоразумения като Желю Желев, та дори недоучил комарджия като Симеон Сакскобурготски, дори те биха се увековечили. Историята познава такива примери.
Приблизително към края на 30-те на 21 век се очаква началото на апокалипсиса в България. Тогава голямото поколение на 70-те ще мине в пенсионна възраст, и ще трябва да го храни малкото и доста емигрирало поколение на 90-те. Т.е. излиза огромна мощна работна сила, която сега работи, и се превръща в тежест, спрямо микроскопична работна сила.
Към този момент ще трябва да плащаме и дълговете на Бойко - обикновено всеки пожизнен вожд накрая оставя гигантски дългове. Ние от сега ги трупаме.
По това време почти няма да имаме войници вече, нито армия, а най-вероятно в страната ще има 2 милиона цигани и поне 1 милион мигранти (минимум, ако следваме сегашния тренд).
Мнозинството грамотни и активни родени през 90-те, ще са извън България.
Когато Бойко си иде, следващият ще трябва просто да "дръпне шалтера"...

Добри Божилов
29.06.2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар