Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Проблем не са чумата, дисковете или докторите... Проблемът се казва "Бойко", и докато главата мирише, всичко надолу ще е смрад...

Време е обществото да си даде сметка, че в България няма единични локални проблеми, които "възникват заради нещо си".
В България има един централен проблем, и от него произтича всичко. Този проблем е вмирисаната глава на "рибата", която си има съвсем определено име.
До момента никога не сме имали толкова глупашко, идиотско, некомпетентно и тотално корумпирано управление, като това на Бойко Борисов.
Всичко случващото се, е пряко следствие от това. И избитият добитък, за който после се оказа, че няма нито едно заразено с чума животно. И Търговският регистър. И 50 милиона за НДК със счупени плочки и няма кой да изчисти дори надписите с псувни отстрани. И Боршош. И докторите с милионни заплати, докато закриваме родилното в Карлово. И разпадащата се "стена" по границата. И раздуващият се държавен дълг. И това, че Илинден е "македонски празник".
Не виждате ли, че всичко това се случва и повтаря? И това не са отделни случаи. Това е един единствен случай. Случаят се казва "Бойко Борисов" и е най-голямото бедствие в българската история. Един надут пуяк, който наистина си вярва, че е велик държавник, и с величието си води всички ни към абсолютната пропаст.
Преди да лекуваме всичко друго, трябва да излекуваме главата. Иначе каквото и да правим надолу, все заразата на глупостта и скудоумието ще се спуска надолу и ще отравя и всичко ново.
Няма да направим нов Търговски регистър, ако Бойко го прави, Бойко определя фирмите, и раздава парите.
Няма да имаме качествени магистрали, ако Бойко ги строи.
Няма да имаме болници, ако Бойко управлява НЗОК и Здравното министерство.
Не забравяйте - този човек не е наред с мозъка. Той искрено вярваше, че трябва да получи наградата аз "футболист на годината"! Той наистина си вярва, че е велик дипломат и е спасителят на Западните Балкани. А те му се подиграват, гледат го и му се смеят. Но той си вярва. Мисли се наистина на голям европейски лидер! Той реално вярва че държавата е финансово стабилна, въпреки че трупаме лавинообразно дългове! Той наистина си вярва, че е договорил нещо с Ердоган, а всъщност оня дои пари от Европа и се договаря с нея.
Бойко Борисов не е добре с мозъка. Това е човек, който трябва да иде на психиатрична експертиза!
Вместо това е начело на държавата...
Истината е, че бихме били по-големи идиоти от него, ако непрекъснато само гасим пожарите, които Той пали, вместо да се отървем от подпалвача.
Не забравяйте - вмирисаната глава на рибата вече е развалена. Тя не може да се поправи и да се яде. Тя единствено може да се отреже и да се изхвърли. Докато не е отровила цялата риба...

Добри Божилов
15.08.2018

8 коментара:

  1. Повярвайте,хора това е самата истина...

    ОтговорИзтриване
  2. Да, такава е истината! Трагедия
    сме!

    ОтговорИзтриване
  3. Поздравления! Съвсем точна диагноза и правилна рецепта за лечение. Ще се намери ли обаче кой да я изпълни при пълната апатия, обхванала народа?

    ОтговорИзтриване
  4. Боже, колко е точен този човек.

    ОтговорИзтриване
  5. Как един мозък може да е добре, или зле - щом изобщо го няма?!

    ОтговорИзтриване
  6. Точен,силно критичен знаещ , както винаги !!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Възхитен съм от статията.. Хора, хайде да се вдигаме, тия ББ, ЦвЦв и другите буквално ни изядоха...от всякъде.

    ОтговорИзтриване
  8. Това не е главата а само нейно прикритие, параван, проявление за пред хората.Главата стои
    скрита и трябва да се освети.

    ОтговорИзтриване