Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Черепа ги размаза: Плащах 20% на ГЕРБ, за да ми променят закона... Те сами го предложиха, Бойко го нареди лично...

"Заветът"  от Добри Божилов
Под формата на "Приказка за Али Баба", Васил Божков представи най-голямата разкривана до момента корупционна афера за злоупотреба с власт срещу пари.
Чрез добре нарисувани карикатури, той обясни как от ГЕРБ са му предложили да променят Закона за Хазарта, в замяна на 20% вноски за тях.
В комикса "Али Баба" е самият Божков, и от този комикс ясно се вижда, че той е плащал.
Всичко е станало с изричната заповед на Бойко Борисов, и с ясното знание на Владислав Горанов.
Основен изпълнител пък е шефката на Бюджетната комисия Менда Стоянова, която е прокарала закона.
Това е пряко "посочване с пръст" на огромна злоупотреба с власт. ГЕРБ са променили закона, и са ощетили държавата със стотици милиони левове, за да получат 20% за тях.
Божков очевидно самопризнава и вина, защото след като е плащал, и той е съучастник.
Но разнебитен и прокуден в чужбина, той няма какво да губи.
На "приказката" ще има и "продължение", както пише на последната карикатура...
  
 
 
 



komentari.com


36 коментара:

  1. Отговори
    1. Оставката не е наказание, а съдът ще ги оправдае...

      Изтриване
  2. Чудесна приказка! Главатарят прочел ли я?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Той е участник. Знае я.

      Изтриване
    2. Не, той едвам е прочел "Винету", та тази сложна приказка ще го умори от сричане

      Изтриване
  3. Антон Тодоров да вземе отношение той разбира от шайки !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Според мен по- скоро Главният Прокурор. Той по презумпция е ДЛЪЖЕН да разбора от шайки и това е тест и за главният прокурор.

      Изтриване
  4. Издънка след издънка,такова издънено племе,надали ще се намери в света.
    Всички се гордеем с историята на Българския род,но крайно време е да разберем,че по нищо не си приличаме.
    Че сме една утайка в света и отношението на другите народи спрямо нас е напълно заслужено.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. За съжаление си прав!След като не пробвахме какво ли не се отправихме към Палма де Майорка.Много се измъчихме във нашата татковина.Но не спираме да следим Корупцията на Герп и най вече на Бащицата Борисов.Надяваме се поне младите да го разберат.Много ни боли.

      Изтриване
  5. Божков е в групичката на демоните, които управляват света. Те диктуваха на правителства, президенти лидери и т.н какво да се прави, как да се прави и как да се трови и избива населението.Хайде да не се прави, че някой сам му предложил нещо без той да е вербувал парламента. Досега такава беше играта. Светът се управляваше от над държавни структури. Божков е с лошите момчета, които държаха извити ръцете на не един и двама държавни ръководители. Да видим, времето ще покаже дали Божков заедно с целия хазартен биснес в света, рептилите и подземния свят ( дрога, артефакти, износ на деца, на човешки органи и т.н и т.н) не е погнат от ББ, защото задуха друг вятър от Америка. Щом започна да ги разправя тези, значи скоро му иде края. Каквото и да му плащат, за да върти пропаганда хазартните играчи в момента са гонени и преследвани, много от тях вече са избити от потомството на Кенеди, които въведоха Доналд Тръмп в политиката с тази цел. Щом го погнаха г-н Божков, както се случва в целия свят сега с всички педофили и извратени типове, които до един държат хазарта в света, значи и нашите знаят накъде духа вятъра. Има неща за които много премиери в света трябваше само да стискат зъби, защото не му беше дошло времето. А то май взе, че дойде. Животът ще покаже кой кой е. Да не бързаме

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ако имаше стабилна държава нямаше да има такива като Божков.А нашето е пародия на държава

      Изтриване
    2. В същия ред на мисли, трябва да подгонят и Борисов-за дрогата, за кражбата на милиони и т.н.

      Изтриване
    3. Съвсем точено описание на световната политическа сцена от г-на. Браво!
      За контекст на хората, които не им е попадала такава информация препоръчва да изгледат The Fall of the Cabal " Падането на Кабала" има бг суб:
      https://www.youtube.com/watch?v=P4kDHiI7f7M&t=1s

      Изтриване
    4. Как държава слуша един човек
      Ти маи си глупав или се правиш на такъв
      За това още Васил Илиев казва
      "С бухалки вече не става трябва да влезем в политиката"
      Кой остана жив Б.Б.

      Изтриване
    5. Много точно и вярно казано за всичко, което се случва в тази държава !!

      Изтриване
  6. Сганта от политбюро,6 отдел и групировките които създадоха и разпределиха държавата на порции си изкарват сами кирливите ризи!После направиха изкуствени партии за замазване очите на народа за да продължи большой театр!Избивайте се един друг крайно време е защото очернихте една държава за 30 години и я съсипахте държава с 1400 годишна история !А за малоумниците платени,неплатени-идиоти заради вас ще страдат поколения напред!!Какво да се очаква от един народ когато всеки трети беше доносник всеки 5 служител щатен или нещатен на държавна сигурнаст и до ден днешен прикрити си продължават мръсната си работица !!!!

    ОтговорИзтриване
  7. Абе, показаха ли ритона?

    ОтговорИзтриване
  8. ТИ господин UNKNOWN си по зъл мизерник и от ВАСИЛ....................как пък една забележка на каза по отношение на ГЕРБ ?! ти не знаеш ли че има компютърни специалисти които о под този акаунт ще бъдеш издирен !!!! със сигурност си свързан не с герб а с нещо злокобно от близкото минало .......криеш се като плъх ....като мокра мишка плазмодий долен .....ще бъдеш намерен със сигурност за да дадеш обяснения особено ....не за Васил.......а за много знаещия ти мозък баз гънки за това как ТРЪМП е станал президдент за да убива наследниците на клана КЕНЕДИ !!!! ЩО си толкова прост бе мизернико !!!!??????????????????????????????????????????????

    ОтговорИзтриване
  9. Склонна съм да вярвам на Али Баба. Известно е че той познава пещерата още от откриването и; а главатаря на шайката от времето преди да стане Велик предводител на бандитите със сигурност е добър познат и с останалите разбойници!

    ОтговорИзтриване
  10. Али баба не е чел ,,Приказка за стълбата "на Христо Смирненски и горещо му я препоръчвам . Това се отнася до всички жадни за власт и пари .
    Накрая дяволът ти взима всичко !
    Всеки сам може да се убеди като я проче

    ОтговорИзтриване
  11. Awe kvo izpadate v takiva podrobnosti we?!?!?! Istinata e edna i Tq ne e ochevidna, a OCHEVADNA!!!! Tova koeto se sluchvat tuk v BG e GENOCID!!! Nai-losho to e, Che nishto ne mojem i da na pravim. Shtoto ne sme i edinni. Gladnite Policaicheta im pazqt Guzovete na GERBADJIISKITE KURVI, a nie mojem da si pravim protesti kolkoto si iska me... Faida--NIKAKVA!!! A taq MURSHA BOIKO, ne zaslujava da umre, za shtoto shte mu e kato podaruk, zaslujava da go hvurlqt na NARODA, da go razkusva parche po parche!!!!!!!!!! Guuurch, Guuurch mu trqbva na taq NEGODNA KURVA I NA VSICHKITE GERBADJIISKITE NEGODNI MURSHI!!!!! 100 JIVOTA POKOI DA NE IM NAMERQT DUSHICHKITE NA TIQ DOLNI KURVI!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  12. Awe kvo izpadate v takiva podrobnosti we?!?!?! Istinata e edna i Tq ne e ochevidna, a OCHEVADNA!!!! Tova koeto se sluchvat tuk v BG e GENOCID!!! Nai-losho to e, Che nishto ne mojem i da na pravim. Shtoto ne sme i edinni. Gladnite Policaicheta im pazqt Guzovete na GERBADJIISKITE KURVI, a nie mojem da si pravim protesti kolkoto si iska me... Faida--NIKAKVA!!! A taq MURSHA BOIKO, ne zaslujava da umre, za shtoto shte mu e kato podaruk, zaslujava da go hvurlqt na NARODA, da go razkusva parche po parche!!!!!!!!!! Guuurch, Guuurch mu trqbva na taq NEGODNA KURVA I NA VSICHKITE GERBADJIISKITE NEGODNI MURSHI!!!!! 100 JIVOTA POKOI DA NE IM NAMERQT DUSHICHKITE NA TIQ DOLNI KURVI!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  13. Zashtiten svidetel pred evropeiskata prokuratura trqbva da stane Bogkov!togava vsi4ki v pandiza

    ОтговорИзтриване
  14. Необичайното в "приказката" е, че има разбойници, али-баби и богатства, които не могат да си поделят даже с ала-балистики, но ни дума за Юнака или поне за Добрия Цар дето ще ги навре всичките тия в гъза на Ламята и върне богатствата на хората .... нищо, обаче, необичайно за ново-българския фолклор ....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Те това няма да чуеш никога.ида има добър гл герой, накрая Наро да ще го яхнат синовете и внуци те на Дс, доносниците и на мили ционерите.Аз искам Ак за да изпр атим тази сга в Магадан. Това е

      Изтриване
  15. БОЖКОВ ЗАГНИВА! ТЛЕЙНИТЕ МУ ОСТАНКИ са в ДУмБАЙ ! БАЙ ! БАЙ! Божков ЛАЙНОМЕТОВ! Остани си с ОНЛАЙН милиардите! ТАМ я НЯМА БЪЛГАРИЯ!

    ОтговорИзтриване
  16. Ако не си крадец, не можеш да управляваш!?
    Че това е световно правило на управляващите....

    ОтговорИзтриване
  17. Много тъпи писания от много тъпи писарушки.Вся и всьо ви е ясно,дали обаче е така.В.Б да го съди чужд съд,от нашия чеп за зеле не става

    ОтговорИзтриване
  18. Размаза си жълтото в гащите.

    ОтговорИзтриване