Македонците ни презират, и ни се подиграват. Трябва да спрем изобщо преговорите за ЕС, и назабавно да анулираме всички паспорти...

Още преди години казах, че македонците ни презират, мислят ни за пълни боклуци, и ни се подиграват за всичко. И тогава призовах, не само да спре раздаването на паспорти, а и да се анулират всички издадени. Като сме татари и боклуци, да си се прибират в Скопие, и там да си ни псуват.

Никой не ме чу. Но сега отношението на ОБИКНОВЕНИТЕ МАКЕДОНЦИ към нас е съвсем видимо.
Не е виновен Заев, нито Пендаровски. Обикновеният македонец презира "бугарите", не ни брои за хора. А като им даваме паспорти, те не ни благодарят, а си мислят: "Бугарите какви са тъпанари, мислят че ще ни направят бугари, а ние си взимаме паспортите, и сме си македонци, и си ходим по Европата. Тъпи българи, кучките им ги ХХХХ за по 20 марки..."

Това е мисленето, не е нещо друго. Не се заблуждавайте.
Незабавно трябва не само да прекратим преговорите на Македония, а и да анулираме всички паспорти.
Нека си стоят там, докато албанците ги смепят. Албанците знаят как, и ще се справят с македонизма. После с тях по-добре ще се разберем. Те поне са хора, дето мислят, и ни уважават...

Македонецът е неспасяемо зомби, забравете за всякакви братя... Бой, вън, и да го ХХХХ албанците. Това е единственото лечение!
Направо ме е яд за 120 хиляди души, дето сме жертвали, за да спасяваме тия нещастници...

 

Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът"

20.11.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар