Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Народите на ЕС ликуват от победата на Тръмп, елитът - скърби...

Вълнуващо е да гледаш как изборните манипулации на медиите продължават дори когато е ясен резултатът от вота в САЩ, отново спечелен от Тръмп. Все едно някакво чудо може да стане, толкова голяма измама, че все пак Байдън да спечели. И тогава - ние като медии, верни на "дълбоката държава", сме длъжни да участваме.

В момента наблюдаваме поредна манипулация, подобна на тази с проучванията. Байдън се изкарва, че "води", като за него се броят текущи резултати по щати, където са преброени 70% от гласовете. В същото време "изчакващи" са щати, в които Тръмп води, и са преброени 94% от гласовете...

Двойният стандарт е очевиден - да се поддържа измамата, че Байдън е фаворит.

Всъщност, всичко е ясно. И най-ясно се вижда в ключовия щат Пенсилвания, където Тръмп не просто печели, а води със съкрушителните 12-14%. Без този щат, Байдън няма как да спечели, а преднината е непреодолима.

Тръмп взима и Флорида, а също - Мичиган, Уисконсин и Северна Каролина.

Реално единственият "труден щат", който губи, е Аризона.

Това еднозначно го прави победител, с 280-290 електорални гласа.

Но не и в очите на медиите, Туитър, Фейсбук и цялата останала неолиберална гмеж, която се чуди как да промени резултата.

Всъщност обаче, дори резултатите от избор за Конгрес потвърждават победата на Тръмп. От солидно мнозинство до сега, Демократите са на "кантар" с Републиканците. В Сената също не успяват да променят нещо, въпреки че бяха извадени на избор 24 места на Републиканците и 12 на Демократите. Т.е. излиза, че Републиканците решително печелят, и така запазват местата си.

А като гледам коментарите на нашите тук анализатори, както и какво става по Европа, то стигам до извода, че европейският неолиберален елит е посърнал. Още 4 години Тръмп, и то със засилени позиции, заради успехите за Конгрес.

А европейските народи ликуват, и се надяват да дойде и тук краят на неолибералното блато. И това ще се случи...


Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът"

04.11.2020

1 коментар: