Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. Всички мои книги са публикувани безплатно в Интернет. Една по една, те се издават и на хартия от самия автор... В пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо. По-добре четете безплатно...

Тръмп приключи... И пак по същия начин - с "обрат в последните 10%"... Това доказва колко бутафорна е фигурата на Американския президент...

Тръмп приключи. Загуби и двата сенаторски избора в Джорджия. И пак по същия начин. В първите 90% от преброяването, неговите кандидати водят. После "изведнъж" от някъде се появяват гласове и обръщат резултата :) И се появяват точно толкова, колкото трябват, за да променят разликата с малко :)
Всичко това доказва и колко бутафорна е фигурата на Американския президент. Той е едно чучело. От него нищо не зависи. Уж всички служби са му подчинени, а ни ФБР, ни полиция, ни дори собствените му губернатори от Републиканската партия, се подчиняват.

Защото се подчиняват на друг :) На Дълбоката държава. На нея се подчинява и Президентът. А ако не се подчини - какво ли зависи от Президента реално :)
 

Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът"

06.01.2020

1 коментар:

  1. Това показва колко са бутафорни изборите. Те са просто една ИЗМАМА, както и при нас!Съдбата на човечеството е предопределена!

    ОтговорИзтриване