Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Нинова работи за ГЕРБ - не отхвърля коалиция с Боко, и мълчи за Радев... Разколебава избиратели, и намалява резултата на БСП...

"Девети"  от Добри Божилов
Все по-отчетливо става, че лидерът на БСП Корнелия Нинова, работи за ГЕРБ.

Днес, при регистрацията на партията за изборите, тя не постави "червена линия" пред коалиция с Борисов. Вместо това обяви, че ще се извърши вътрешно допитване до "членовете". И те щели да решат.

Това е втори силно съмнителен ход, след стресиращото всички мълчание, по кандидатурата на Румен Радев за втори мандат.

И с двата хода, Нинова по същество потиска избирателите на БСП и намалява резултата им. С което помага на ГЕРБ да станат първа сила.

Тезата "членовете ще решат" е цинична и обидна. Първо - членовете са не повече от 10% от избирателите на тази партия. Останалите не сме членове. Защо 10% ще определят какво да се прави с моя глас?

И второ - всякакви подобни "допитвания" са пълна измама и манипулация - те са начин нещо вече решено от ръководството, да се представи като "воля на членовете". В тия вътрешно-партийни избори я няма дори елементарната организация на ЦИК, нито има обжалвания в съда. Т.е. дори порочният ЦИК, и Мишо Константинов, са 100 пъти по-честен вот от едно вътрешно-партийно гласуване.

Румен Радев бе избран почти еднолично от Нинова преди 4 години. Националният съвет бе поставен пред свършен факт. Това бе много силен ход. А сега - не можела еднолично да решава, въпросът щял да се обсъжда след изборите...

Т.е. след изборите ще решаваме - и за коалиция с ГЕРБ, и за президентските избори...

Е, не е ли всичко това един по-голям, и червен "Лукарски"? Да, той успя да влезе в историята и да стане безсмъртен с репликата "трик за привличане на избиратели". Сега Нинова прави същото. Вие гласувайте, пък след изборите ще се разберем с Бойко - Аз - премиер, той - Президент.

Преди Евроизборите, ГЕРБ нанесоха тежко кроше на БСП като вкараха в листите и Станишев - дето всички знаят, че е скрит гербер. Резултатът беше, че загубиха спечелен вот. Сега герберизмът влиза през самата Нинова.

Аз лично вече търся за кой друг да гласувам. Трудно ми е да намеря, трябва да призная. Нинова все още има шанс за моя глас. Но само ако сделка с ГЕРБ е изключена, а разследване и съд на мутрите, е първа точка в програмата на новото правителство...

За Борисов-4, или Борисов-Президент, няма да гласувам... 


Добри Божилов, писател

"Девети", "Задругата", "Заветът"

11.02.2021

Няма коментари:

Публикуване на коментар