Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

САЩ вече само извънземните мога да ги спасят... Може би затова ги повикаха на помощ... :)

Като голям фен на научната фантастика, и на извънземните, да коментирам сериозно.
САЩ имат проблем, и сигурно са пред пълен крах, след като извадиха подобна тема.
Въпросът с извънземните е решен отдавна с чисто математически средства.

"Девети"  от Добри Божилов
Първо, в рамките на Относителността, Вселената е твърде голяма, за да може с достъпните скорости, два разумна раси някога да се срещнат.
Извън Айнщайн, това всъщност важи дори за хипотетични скорости на "хипер-драйв". Дори с такива, е все едно да обикаляш Слънчевата система с дървена лодка. Представете си кога ще се срещнат цивилизация на Плутон с цивилизация на Земята.
На второ място, Вселената е твърде разпръсната във времето. Т.е. цивилизациите съществуват в различни епохи, и изчезват, преди да са намерили друга.
Т.е. извънземни най-вероятно НЯМА.

Това не ме прави по-малък фен на фантастиката, дори пиша подобни книги.
И най-сетне - един съвременен аргумент. Почти всички доказателства за извънземни, са някакви снимки. Забележете обаче - в последните 15 години, всеки носи фотоапарат в джоба си. Трябваше да имаме хиляди пъти повече снимки, от в предишните десетилетия.
Такива няма...
Следователно - имаме просто шмекерии и фалшиви "снимки" в предните десетилетия, каквито (отново фалшиви) в същата бройка, има и сега...
Т.е. САЩ май вече само извънземните мога да ги спасят... :)

 

Добри Божилов, писател

"Девети", "Задругата", "Заветът"

16.04.2021

 

1 коментар:

  1. Ето например, според един руски емигрант, работещ като тираджия в САЩ вече и в Небраска нямало коронавирус, т.е. и Небраска се цепи към Тексас. Заедно с Флорида, с Оклахома и куп още щати. По принцип да ви кажа и името на тираджията: Алекс Брежнев. Човекът си е монтирал видеокамери в тира и всеки в тубата може реално да вижда какво са днес САЩ. А САЩ, както самият Брежнев казва 'Как реально живут американцы!!! Не так как нам показывают в кино...'. Между другото, поради жестоката цензура за ставащото в САЩ вече наистина информация се прокрадва само от руските емигранти там.
    . Затова смея да твърдя, че в момента войната се води на територията на САЩ и ако има някаква надежда за света, че някой може да спре убийците на човечеството реално това ще са силите на белите в САЩ. Естествено с мълчаливата и тук-там хитра подкрепа на Русия и Китай. …
    Идете на https://truthcomestolight.com и сами ще видите и чуете 92-годишна еврейка, която е преживяла навремето Холокоста как сама казва: 'Днес е по-лошо. Сега са по-коварни!'. (92-Year-Old Holocaust Survivor at Toronto Lockdown Protest: “This is Worse. It Is More Insidious.”).
    http://nad60.from-bulgaria.eu/index.php/bg/allcategories-bg-bg/29-2019-02-16-19-18-30/294-2021-04-07-08-54-13

    ОтговорИзтриване