Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

ПКП в изборния ден: Подадох жалба - искат да ме вкарват в лудница довечера...

Цвета Караянчева - председател на отишлото си 44-то НС току що обяви по телевизията, че са подали жалба да изборни нарушения.

"Девети"  от Добри Божилов

Странно е точно управляващите да се оплакват от нарушение на изборите, които самите те организират, но окзва се, жената има право.

"Заплашиха ме, че довечере ще ме вкарват в лудница, като загубим властта. Това е тежка заплаха и репресия, опорочава изборния процес. Затова подадох жалба. Надявам се престъпниците да бъдат арестувани и наказани", каза Караянчева, която е и кандидат в Кърджали.

Припомняме, съкращението ПКП идва от начина, по който партийният и лидер, и пръв държавен ръководител, се обръща към нея. Към него жалби не е имало.

komentari.com

3 коментара:

  1. Правилно е да не се излага повече. Когато на цял свят стана ясно за каква я има премиерът, оплакване нямаше. Сега пък е "репресирана"... , а нас като ни правеха на луди, не сме ли били репресирани, а? Хайде без драматизъм!

    ОтговорИзтриване
  2. И е Проста и е Глупава и е Необразована. Тази дърта салата изобщо не трябва да разнася застоялата си, не хигиенична "женска миризма" на обществени места. Аз, бих гласувал тази + останалите, които са й късали чорапогащника и са я сложили да се прави на палач в Парламента и да срами Държавата, да отидят в затвор. Или поне да бъдат наказани парично за своеволия и глупави деяния. Но, парично да означава в стотици хиляди!

    ОтговорИзтриване