Избори 2024
Писателят Добри Божилов е кандидат с:
Бюлетина 4, Преференция 117 - за Европейския парламент
Бюлетина 4 - за НС
Коалиция "Ние, Гражданите"

ПКП в изборния ден: Подадох жалба - искат да ме вкарват в лудница довечера...

Цвета Караянчева - председател на отишлото си 44-то НС току що обяви по телевизията, че са подали жалба да изборни нарушения.

"Девети"  от Добри Божилов

Странно е точно управляващите да се оплакват от нарушение на изборите, които самите те организират, но окзва се, жената има право.

"Заплашиха ме, че довечере ще ме вкарват в лудница, като загубим властта. Това е тежка заплаха и репресия, опорочава изборния процес. Затова подадох жалба. Надявам се престъпниците да бъдат арестувани и наказани", каза Караянчева, която е и кандидат в Кърджали.

Припомняме, съкращението ПКП идва от начина, по който партийният и лидер, и пръв държавен ръководител, се обръща към нея. Към него жалби не е имало.

komentari.com

3 коментара:

  1. Правилно е да не се излага повече. Когато на цял свят стана ясно за каква я има премиерът, оплакване нямаше. Сега пък е "репресирана"... , а нас като ни правеха на луди, не сме ли били репресирани, а? Хайде без драматизъм!

    ОтговорИзтриване
  2. И е Проста и е Глупава и е Необразована. Тази дърта салата изобщо не трябва да разнася застоялата си, не хигиенична "женска миризма" на обществени места. Аз, бих гласувал тази + останалите, които са й късали чорапогащника и са я сложили да се прави на палач в Парламента и да срами Държавата, да отидят в затвор. Или поне да бъдат наказани парично за своеволия и глупави деяния. Но, парично да означава в стотици хиляди!

    ОтговорИзтриване