Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Операция "Коце вън"...

Дойде моментът да обясня поведението си в последния месец. Накратко, то е обяснено в заглавието на този текст. Всичките ми действия в този период, бяха продиктувани от една единствена цел - да се остави "Възраждане" извън парламента. Тази цел е изпълнена.

"Девети"  от Добри Божилов

Вероятно знаете, че аз се страхувам от Костадин Костадинов. Лично, физически. Това е мотивацията ми. Изобщо не ми дреме нито за Патриотите на Каракачанов, нито за Жан Виденов, нито за Марешки, Симеонов и всеки останал подобен.

Основно се страхувам от Костадинов, защото му бях съмишленик, а после го изоставих, и работя срещу това, което прави. А Костадинов е психо, от типа на Хитлер, Саддам, Пот и пр. Всъщност е доста далеч от Сталин, който му е кумир. Но с Фюрера е доста близо. И ако такъв човек вземе властта, много скоро следва саморазправа с всички, които са били против него. Ще има "Нощ на дългите ножове" у нас, а аз ще съм един от първите съсечени. Той е паметлив и отмъстителен.

Затова аз се страхувам, и единственият ми шанс, е да се боря той да НЕ се издигне.

Така стигнахме до операция "Коце вън", която реализирах на тези избори.

Но преди да стигнем до нея, да припомня погрешната операция на предните. Тогава с Атанас Калев - създател на закритата от ГЕРБ група "Национален протест срещу безобразията в България", опитахме да отворим очите на избирателите. Извадихме съвсем конкретни факти за корумпираност и порочност на Костадинов, стигащи до доказан фиктивен развод с жена му, за да крие имоти на нейно име.

Но резултатът от тези 100% ДОКАЗАНИ факти беше обратен. Вместо народът да прогледне, той се мотивира за гласува повече. Защото Вождът беше "нападнат" от някакви хора, дето му искат злото, и искат да съсипят България (аз - авторът на "Задругата", искам да съсипя България). Но това е моделът на диктаторите. Те внушават собствена незаменимост, и всички останали стават врагове на нацията. Така и нашата 100% честна негативна кампания с Калев, постигна обратното. Коцето от 1,6%, които му даваха социлозите, качи на 2,4%. Благодарение на Истината, че е струва по-малко от кофата ви за боклук.

На тези избори обаче, аз категорично отказах да участвам в нова очерняща кампания. Макар че нови и ДОКАЗАНИ факти не липсват. Но аз лично отказах да участвам в подобно правене на реклама на "Възраждане". Не съм отправял никакви значими коментари към тях, мълчах си.

Концепцията обаче беше различна, и далеч по-разумна. Няма да помпам Коцето като го превръщам в жертва. Вместо това ще му източа "изборния резервоар".

Това се случи с 2 основни усилия.

Едното беше да се насърчат Патриотите на Каракачанов, които делят общ електорат с тях. Аз не агитирах за Каракачанов, а агитирах за това избиратели да не идат при Коцето. Изсмукването на патриотичния електорат към нова партия е вече изпитан процес, и работи. Логично е ако едни Патриоти се компрометират, да се появи нов кандидат. Но за мен - в личен план, въпрос на оцеляване, е този кандидат да не бъде Костадин Костадинов.

Така се роди скандалната, и навлякла ми и много атаки, концепция "да гласуваме за Патриотите на Каракачанов, като "най-малкото зло"...

Втората половина от концепцията беше един друг резервоар - ортодоксалните русофили, антиевропейци, анти-натовци и пр. "Възраждане" по естествен начин акумулираше тези гласове.

Вероятно бих подкрепил "Възраждане на Отечеството" на Н.Малинов. Но идеално ми дойде появата на Жан Виденов. Много по-ефективен е.

Така втора част от моята пропаганда беше в подкрепа на Жан Виденов. Не ме интересува колко ще вземе, и ще влезе ли. Интересува ме да вземе от "Възраждане", за да помогне да се свалят под 4%.

Както изглежда, тази двупосочна стратегия се оказа успешна. Битката "Коце Вън" засега дава доста ясен резултат. Коцето няма да влезе, и ще е за малко...

Извинявам се на всички, които ядосах. Надявам се да бъда разбран - шубето е голям страх, спасявам кожицата от някой "дълъг нож"... Ако не ми вярвате, прочетете историята. Аз съм я чел, и това ме прави предпазлив...

Разбира се, не значи, че съм победил "Възраждане". Едва ли един единствен човек би могъл да спре Хитлер тогава. Но със сигурност, постигнах доста, струва ми се... Засега опасността е отложена...


Добри Божилов, писател 

"Задругата""Заветът""Девети"

11.07.2021

4 коментара:

  1. Zanimavash se koceto inache Mustafata si razigrava konq ot mandata na slavi,ai pravi neshto gradivno Dai reshenie ili ti samiq stani reshenie,razbrahme te kolko mrazish koceto toi za kvo ne kazva nishto za teb em shtot Mai si anonimnik mishka Jalka mravka,lichi si tipichen kompleksar si,ne mu pravi dobro no go ostavi na Mira,tolkos prestapnici ti na koceto,kompleksarche si ama si chovek jiv I zdrav bog si znae rabotata

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимник май сте вие :) Аз съм се подписал с името си :)
      Поздрав, всичко най-добро...
      (Прегледайте този блог, ще намерите около 99% статии, които НЕ са за Коцето) :)

      Изтриване
    2. neshto drugo s tva za fiktivniq razvod baq interesno neshto po malko se interesuvai ot chujdiq lichen jivot shtot spored men ne e etichno,po sashtiq nachin da te pitam za tvoq lichen jivot az vaobshte neznam jena imash deca imash ama vaobshte ne iskam i da znam,no vij sq koceto toi ima 2 deca tozi chovek bi napravil vsichko za ttqhno dobro,ako moga da go napravq az shte napravq vsichko nujno za badeshteto na decata si.Sq iskam da te pitam mislil li si ot taq gledna tochka,em moje bi si mislil ama ti si znaesh tvoito nqma znachenie kakva e istinata az tazi istina ne me interesuva.Az sas sigurnost ako vidq ili razbera da prodava patriotizma kato shkembeliqta relsata i volen po sashtiq nachin she se otkaja ot nego i moje bi nikoga poveche nqma da glasuvam za drug abe she razberem sled vreme koi bil prav.Ne mi otgovarqi nqma smisal

      Изтриване
    3. Коцето си има чудесно семейство, което фактически не е разделено. Живеят си заедно. Нищо лошо не казвам за семейството му, нито го разпитвам за децата му. Разводът е измама, за да не декларира имотите на Велина в КПКОНПИ. На нейно име вече има цял нов апартамент, с неясен произход на парите (всъщност ясен - от субсидията). Едно време хората се женеха за имоти, сега се развеждат... :) Човек, който така безобразно краде, не е патриот.
      Политиците нямат личен живот. Всичко трябва да е прозрачно, защото в този личен живот отиват НАШИТЕ пари.
      Отговарям Ви, защото този разговор го четат още стотици хора, вероятно искат да знаят Истината!

      Изтриване