Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Пучът на "Възраждане" и ГЕРБ няма да успее, но прилепянето на "Възраждане" към ГЕРБ ще ги убие, като всички предни съюзници на Бойко...

Маските една по една падат, а Костадинов е толкова глупав, че не може дори да стъпи на пръста на Волен, дето толкова години лъга. Успешно лъга.
Тоя клоун сега ще докара "десетки хиляди хора в София" на протест да бута правителството. С оглед на 127-те хиляди избиратели на "Възраждане", половината от които натрупани между 17 и 19 ч. в деня на изборите, с помощта на ГЕРБ, е силно съмнително тази партия да разполога с подобен резерв от протестиращи. Отделно и повечето от тях са бедни - пенсионери, социално слаби и пр., и няма как да дойдат до София. Най-големият протест до момента на Възраждане, е от 300-400 души. Как ще направят 30-40 хиляди...
Ясно как - с хора доставени от ГЕРБ и ДПС... 🙂

Пучът обаче няма да успее, защото толкова младо правителство, едва застъпило, не може да се свали толкова бързо. Отделно и на 10-ти ще има ясна позиция срещу Македония, и правителството ще е на вълната на популярността си.
Така пучът на ГЕРБ, ДПС, ПИК, и формален носител - "Възраждане", ще се провали. Но размерът му ще свали маските, което ще хвърли "Възраждане" извън играта.
Костадинов е безкрайно глупав, защото не се съобразява, че ВСИЧКИ, които са се прилепили за ГЕРБ, са били задушени. Реформатори, Синя Коалиция, Патриотичен съюз, ВМРО, Симеонов, АТАКА, Яне Янев... Нито един не е оцелял. ГЕРБ е като канибал за всеки свой съюзник.
Такъв ще е и за слугите, докато са в опозиция...

Добри Божилов, писател
"Сказанието"
05.01.2022

3 коментара:

  1. Parvo naistina she se saglasq s teb che na protesta nqma da doidat mnogo hora,az kato glasvasht za vazrajdane nqma da otida parvo shtot ne sam v sofiq i vtoro shtot ne namiram smisal v nachina da se buntuvash narechen "protest".Ti sq si mislish che v balgariq vsichko boiko i antiboiko,tva tvardenie ne e mn umno.Gerb sled izborite lqtoto sa umreli te kato opoziciq she izdarjat max godina.Da kajem she se provalqt kircho kokorcho i kurna sled tva suverena gi nakazva i glasuvat za gerb da se varnat v vlasta tva e izklyuchitelna tapotiq,teq koito sa glasuvali za promqnata she si namerqt druga partiq za glasuvane.Taka che protesta nqma da uspee,no ne vklyuchvai gerb s vazrajdane prekaleno e plitkoumno.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Възраждане са подставено лице на ГЕРБ, вярно е, че всичко вече е борба на отчаяние, но това не значи, че не се борят. Не забравяйте, че с тях са и ДПС. Докато не ги заличим напълно, са опасни, а тия кукли като Костадинов са новите им инструменти. Няма как ГЕРБ и ДПС да направят протест. Но има как Възраждане на направи, и те да го подкрепят с хора и пари.

      Изтриване
  2. Kоронабесието е политика, а не „пандемия“.


    ОтговорИзтриване