Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Планът на САЩ: Помпат "Възраждане" до 20%, за да оправдаят коалиция на Бойко и Киро...

САЩ са разработили специален план за изборите, с които да се гарантира лоялността ни към тях, в разгара на Украинската война. Схемата е доста стратегически замислена, защото предвижда фалшификация на гласуването в полза на "Възраждане".

В София вече е пристигнал високопоставен американски екип, който работи по схемата. Малко информация изтича от български "изборджии", вече ангажирани в нея. Фактически, янките ще наемат пряко или косвено, всичките няколко стотин опитни агитатори и организатори на избори, за да контролират резултата.

Идеята е, че "Възраждане" ще се напомпа до 20%, т.е. резултатът му приблизително ще се утрои. Това ще стане чрез софтуера на машините, но също и чрез контролиран и купен вот на около 400 хиляди цигани. Фактически, САЩ са забранили на всеки друг да ползва циганите, за да бъдат налети те в посока на стратегията.

Когато Костадинов се появи в парламента като трета, или дори - втора, сила, с подобен резултат, цялото пропагандно воинство на "Америка за България" е подготвено да нададе вой до небесата за "Спасяване на Евро-атлантическата ориентация" и "правителство на отговорните сили". Ще се внушава, че при още едни избори, Костадинов ще е още по-нагоре, което ще е пълна лъжа, защото повечето му проценти ще са под контрола на Посолството.

В резултат - ще бъде спусната коалиция ГЕРБ-ПП-ДПС, която ще има заедно около 140 депутата.

Самият Костадинов е запознат със схемата, и съучастничи. Той не губи нищо, а с 50 депутата в опозиция ще е изключително атрактивен. Допълнително и държавната субсидия за 20% ще е около 6 милиона лева годишно.

В играта е включен и Президентът, от когото зависи служебното правителство и работата със софтуера на машините. ГЕРБ и ДПС вече не го критикуват - по указание на САЩ. ПП, в лицето на Киро, също обявиха, че той не им е враг. Това означава, че най-вероятно няма да има нова метла на неговите кадри, както се получи при Киро-1, основно под натиска на Корнелия Нинова.

Самата тя, заедно с ДБ, се очертава като основния губещ. От тях няма нужда, а и БСП винаги ще изглежда анти-атлантическа, което ще обоснове да остане в опозиция. Там ще са също Стефан Янев и Слави Трифонов.

Не е изключено премиер на новата коалиция да е дори Бойко Борисов - всичко ще зависи от това кой ще вземе повече гласове. Това всъщност е единствената сериозна интрига - Бойко или Киро начело на кабинета...

 

Добри Божилов
10.08.2022

3 коментара:

  1. ужас,ако е така.голям уууужааас

    ОтговорИзтриване
  2. Абсолютна партенка

    ОтговорИзтриване
  3. СОФТУЕРЪТ, КОЙТО ФАЛШИФИЦИРА ИЗБОРИТЕ И ЗА КОЙТО НИКОЙ НЕ ГОВОРИ! И ЗАЩО БОЖО НЕ ПОИСКА КОДА ДА ОСТАНЕ ОТВОРЕН!


    Какво може да причини един бъг на един софтуер, за който никой не говори?

    Могат ли да се хакнат изборите през софтуера, могат, но не от този софтуер за машините, който преминава през проверки (ръцете и очите) на минимум 20 човека от различни организации и институции, а от друг софтуер, още по-важен, този софтуер, който обработва резултатите, и с който работят само няколко човека от Информационно обслужване и никой не желае да се говори за него. Особенно изпълнителният директор Ивайло Филипов, който скача като попарен и променя разко отношението си при споменаването му.

    Бившият му началник по документи и бивш министър на МЕУ Божидар Божанов, „Големият“ радетел за отворен код, който за осем месеца не направи нищо от това, което обеща преди изборите, а имаше цялата власт да го направи. Въпроса е защо не пожела?

    Питаме защо, като е такъв радетел на отворения код, не направи проверка и не направи отворен софтуера на Информационно обслужване за изчисление и броене на резултатите от изборите. Този софтуер не е ли най-важният и ако имаш достъп до него, как може да гарантираш, че никой няма да промени резултата, при положение, че никой не прави одит на този процес, а това не е ли най-важното за едни избори – какъв резултат ще има и кой ще управлява.

    Защо Божо, както е известен в IT средите, не поиска този код да стане отворен. Тук не важат ли същите причини, важат и то с още по-голяма сила, но тук не му е изгодно на него и на шефа на Божо – Ицо Кроманьонеца, както му казват пак в IT средите.

    Информационно Обслужване са организатори на изборите, а никой никога не е правил одит, как изобщо организират този процес. Как и кои са хората, които „броят“ резултатите с направения от тях софтуер. Ако някой може да манипулира изборният резултат, именно това ще стане в Информационно обслужване.

    Всички софтуери произведени от Информационно обслужване по различни държавни поръчки са се оказвали неработещи и пълни с бъгове, с дупки и не ъпдейтнати.

    ОтговорИзтриване