Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Народът ни не е "спящ", но е подложен на брилянтна операция по авансово деактивиране на всеки възможен бунт...

Бих искал да кажа нещо относно "спящия народ". Знаете, това постоянно се говори - не сме народ, спим, затова ни мачкат и поробват.
НЕ Е ТАКА.
Нещо друго е "така".
Срещу България е приложена много майсторски стратегията на "обезсилване на потенциален народен бунт". Това е исторически механизъм за създаване на фалшиви бунтове през времето, след което - измама на лидерите, спрямо народа, за да се дискредитира самият бунт.
Да припомня колко бунта имаше. Първо през 1990 г. Тези бунтове обаче докараха не някакви нови лидери, а предатели. Предатели дори на самата анти-комунистическа идея.
През 1997 г. имаше бунт срещу Жан Виденов, след като Сорос разсипа финансовата ни система. Бунтът не бе малък. Но после дойдоха Костов и компания, разграбиха държавата, приватизираха и концесионираха всичко.
Бунт имаше през 2013 г. - изгонихме Бойко, но ни стовариха ДПС и Орешарски.
През 2020 отново имаше протести. Последваха серия от избори и накрая какво се получи - Кирчо, Кокорчо, Христо Иванов, в съюз с Бойко и Пеевски.
Имаше и други по-малки бунтове - например организирани от АТАКА. Това вдигна резултата на самата АТАКА, но накрая тя се превърна в "златен пръст".
При тази серия от измами естествено народът ще е скептичен към бунтове и протести. Ще се откаже да протестира.
И всичко това е изиграно много хитро и майсторски от Американското посолство. Стратегията е дългосрочна. Да се дискредитира протестът и бунтът, за да не може да има истински бунт и под "бунт" да се разбират 300-400 техни наемници (грантояди).
Сега много хора се гневят "защо никой не протестира". Но истината е, че протест има - виждат настроенията в социалните мрежи. Те ясно показват какво мисли народът. Въпросът е, че народът е изигран да не излезе физически на улицата, защото вече счита, че отново ще му стоварят някой Костов, Желю, Христо Иванов или Мая Манолова...
Истината е, че срещу България се прилага една от най-майсторските и задълбочени схеми за поробване. И тя дава резултат. Защо се хвърлят подобни усилия? Не знам точно. Но е сигурно, че и в двете световни войни, стратегическото ни положение е било ключово за всички воюващи сили. И спрямо България е имало особен интерес.
Може сега причината да е същата...
Та народ има, гняв има - да. Но бунт няма. И няма да има.
Защото американците гениално и успешно убиха потенциалното доверие...
Възможен ли е изход?
Не знам. Наистина не знам. Ако някой може да рестартира доверието, въпреки последователна политика срещу самото доверие, той може да даде този отговор...

Добри Божилов, писател
03.08.2023

1 коментар:

  1. Когато са докарали махалото в едната крайност, то много лесно може да отиде в другата!
    Карбовски разказа хубава история за търпението на българина.
    Взели му жената...децата...къщата...и той търпял!
    Но когато посегнали на коча...
    Тези, дето се опитват с елементарните си тактики да ни поробят, не знаят нищо за другата сила на българите - духовната!

    ОтговорИзтриване