Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Приеха ни в ЕС, за да ни изсмучат младото население, общо взето успяха, България е към края си...

Вече е съвсем ясно защо ни приеха в ЕС, та дори ни дърпаха натам, чрез продажен елит, който подкупиха, та да излезе, че "ние се натискаме".
Ние сме в ЕС по една единствена причина - да ги кръводарим с 3-4 милиона млади българи.
Това е целият замисъл, той е грабителски, умен, и е успешен.
Много добре знаеха европейците, че влезем ли, и техните по-високи заплати ще създадат "демографска попма". Бяло, качествено, образовано население, което направо да се включи в обществото им.
И знаеха също така добре, че този процес ще блокира самата възможност да ги настигнем. Като няма хора тук, като младите бягат, кой ще работи, кой ще създава бизнеси, кой ще търси пазари? Много добре го знаеха това - взимаме България, имаме 3-4 пъти по-високи заплати, младите ще дойдат. А без тях, тя няма как да ни настигне.
Ето това е заговорът срещу България.
Едно дете, за да се отгледа до 20 години, струва около 100 хиляди долара. Става на 20 и ти го взимат. Отива да работи на Запад.
Разходите - образование, здравеопазване, възпитание, отглеждане - тук. За тях - готовия работник...
2 милиона души са засмукани, това са 200 милиарда долара.
ЕС ни отпуска 1 милиард евро на година помощи, и половината си ги удържа със санкции, глоби и всевъзможни трикове.
Печалбата на ЕС от нашето влизане е гигантска. Никога не може да ни компенсира с "фондове".
И паралелно с това вървят едни пропагандни НПО-та, които непрекъснато внушават какви боклуци сме, колко е зле тук, как никога няма да се оправим, и как единственото спасение е в "нормалните страни".
Ето това е цялата история на най-жалкия период за България. Този, след който тя вече няма да се съживи.
Процесът е общо взето приключен. Има още млади хора тук, но са под критичния минимум. Само след 10-15 години държавата ще колабира, под напора на 80% старци, очакващи пенсии и здравеопазване. Което няма кой да даде, защото младите са в Германия. И техните деца са там.
Изиграха ни. Ограбиха ни, дори внушиха на емиграцията да ни мрази. Българските емигранти са нещо като македонците. Не мразят нищо друго, повече от България.
Да се маха тая скапана държава, аз се измъкнах, няма да ИМ се върна там да им робувам. Загивайте, робове, аз съм германец, покорил съм света...
Това е обективното мислене, поне на повечето. Не ги виня. Пропагандната машина не е слаба, а те са обикновени хора. Тя машината за такива като тях е създадена.
Единственият проблясък на Истината е ако погледнем назад - в историята.
Помислите, не е ли могъл Хан Аспарух да мине на византийска служба? И да бъде посипан със злато, да стане висш аристократ, да живее в "цивилизования свят"?
Сигурно е могъл, но е имал дълг и към следващите поколения. Към нас. Нас нямаше да ни има, ако беше постъпил така!
Имаме ли ние дълг към следващите поколения? Дължим ли нещо на българите през 2200-та година?
Или дължим само на себе си. На настоящето.
В Германия дават по-големи заплати, значи отиваме там. Ние сме хора, искаме да живеем като "европейци". Какво ще стоим в тази "проклета" България. Престъпници, комунисти, мутри. Моята работа е в Германия. Тук съм човек, взимам 5000 евро, колегите ме ценят, изградих живота си...
И какво?
През 2200 година моите наследници няма да са българи. Ще са германци. България няма да има.
Ама мен защо ме има? Защото оня глупак Аспарух не е направил така. Направил е да има България. Вместо да мине на служба и да си уреди живота, той е воювал с Византия. За България! За да я има.
Той е имал дълг към нас, и го е изпълнил.
А аз - отивам в Германия - тук съм човек, тук пазарувам. И имам Евра, с които да пазарувам...
Господи, защо така стана с нашата страна...

Добри Божилов
29.12.2018

6 коментара:

  1. "Българските емигранти са нещо като македонците. Не мразят нищо друго, повече от България"
    ______________
    Като човек живещ в чужбина мога да потвърдя че има доста такива индивиди, но не всички сме такива. Аз не мога да ги разбера такива хора но както и да е. Всеки луд с номера си.
    Относно статията..
    Всичко е заради Нео-либералният глобо-хомо Нов Световен Ред.. Запада вече е под диктатура на дегенератите и перверзниците, При тази брутална диктатура малцинствата и сексуалните дегенерати са привилегирована класа, а белите (особено) мъжете са враг №1.
    Запада го прецакват по един начин, България по друг..
    Унгария и Полша донякъде показват накъде е правилният път.. Не че тяхното оцеляване е гарантирано но те поне се опитват да се противопоставят, докато останалите буквално се надупваме и вежливо подаваме на глобалистите тубичката с вазелина..
    Добрата новина е, че нео-либералният глобо-хомо режим e идеологично несъстоятелен и просто няма как да оцелее.. Въпрос на време е цялата перверзна система да се сгромоляса като пясъчна структуа..
    От там нататък какво ще се случи само можем да гадаем, но не е лошо да се подготвим (поне психологически) за неизбежният цивилизационен колапс

    ОтговорИзтриване
  2. е, във Виетнам изпращат най-способните си младежи да учат в чужбина, покриват им всички разходи и след като завършат сами се връщат в родината си. Защо ли..?! Как пък никой няма смелостта да си признае, че ние си избрахме, и продължаваме да си избираме, в много голяма степен..."Обикновени хора" хахаха, държа да разбера точно смисъла, който влага автора в този израз...Не, не са обикновени хора, защото са евтини, продажни, мързеливи и безскруполни селяндури и тарикати, гледащи лесното, завиждащи на ближния и с огромно самочувствие, съвсем присъщо за простака! И понеже са болшинство, точно обикновените хора не искат да живеят в такава среда и напускат родината си. Които не я напускаме, сме се изолирали максимално и правим каквото можем за да не скапят съвсем нещата, очевидно не с голям успех.

    ОтговорИзтриване
  3. Здравей Добри ,не те познавам, но явно няма и да си от хората ,които бих искал да знам.Яко си го ударил през просото!Квалификацията за това ,което си е написал е лъжа!На колко си години?Да ти припомня колко стотици хиляди българи минаха през месомелачката Коми, Сургут и други полузаторнически ,,братски " обекти в ,,братския"СССР ,за една строшена Лада или Жигули!Колко български деца бяха лишени от бащински грижи, докато бащите им работеха и им окапваха зъбите от скорбут, поради липса на витамини, докато гонят химерата Лада и Жигули!Условията на работа бяха точно затворнически и не разрешаваха бащите на тия деца да се завръщат в отпуска и да бъдъат със семействата си , а в същото време комунистическата държава да не се охарчи с повече пътни разноски!Проучи колко българи се разболяха непоправимо и развалиха семействата си!Аз случайно попаднах веднъж в обект на Главболгарстрой -Белаусово на около 30-40 км. от Москва и видях как млади и здрави мъже спяха като кучета навряни в един фургон, духащ отвякъде, но те търпяха за да могат да си купят Лада или Жигули, със заплатите с които в България комунистите не им позволяваха да си купят!Видях млади мъже през 1988 год. аз бях на 33 год. и те бяха от Пазарджикмои връсници и изпадали зъби от скорбут! Ти на колоко години си Добри? Да не говорим, че сега когато се пенсионират тези мои връстици не им признават този трудов стаж в ,,братският" СССР и са ощетени с пенсиата си!Те взимаха по 50-70 лева задгранични и те им се признават за доход! Та не знам твойта истина, но не е тази1Миналата година 2017 бях в Мадрид и реших да похапна сладолед до кралският дворец в Мадрид и там продаваше българка от Плевен, която от 10 години е продавачка там.Да заплатат и е 1000 евра на месец, но тя беше в състояние да купи апартамента на изплащане /300евра/на месец за 30 год. апартамент от около 80 кв.м. без кухнята,коридорите и тоалетните. Та ,кажи ми драги Добри може ли продавачка на сладолед от Плевен да си купи с мъжа си апартамент в от 80 кв.м.в София!а, и сина и беше приет там в университет а и съпруга и е там с около 1 200 000 евра чисто на месец.След време те ще получат испански пенсиис които ще живеят прилично и няма да гледат празен поглед по витрините на магазините в Мадрид за разлика, ако бяха в Плевен!ългария я обезкръвяват всички досегашни и сегашни простаци, които ни управляват!Но те са потомци на червената номенклатура или други червени подлоги и то долнопробни!Има една ширико гъза министерка/ и дядо и и баща и са ивести дейци на БКП, и тя явно е направила големият си задник от специалната кухня на хотел Рила/,че българите сме алчни като искаме да взимаме голями заплати.Кой е по-алче тя ,че носи чанти от по по 3 000 лева или българите?И тези българи бягат от България ,за да не живеят скотският живот тука ,който ти го възхваляваш!Кой обезкръвява България?Надявам се че не си платен трол на комунистите!

    ОтговорИзтриване
  4. Хан Аспарух и всеки друг ще се радва неговия народ да се чувства добре, където и да е, все пак с Интернет светът е едно село. В момента, в който влезем в еврозоната и има минимална заплата на час ще се появи обратната тенденция и тук ще се напълни с желаещи да живеят и работят.

    ОтговорИзтриване
  5. Съгласен съм с основната идея на коментара. Не съм съгласен със заключението за Аспарух. Нима Аспарух не е "емигрирал" от Кубратова България? Защо ли не е останал докрай да опази земите на баща си от хазарите? И щеще ли да ни има нас, ако Аспарух не беше "емигрирал"? Според мен Аспарух е доказъл нещо много значимо - ако има български дух и българи където и да е по света, там е България.

    ОтговорИзтриване