Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Топ депутат от "Възраждане" с влог от 50 хиляди в Евро... Борим Еврото, спасяваме Българския Лев...

Заместник-председателят на парламента и на партия "Възраждане", и виден борец с приемането на Еврото - Цончо Ганев, държи парите си в... Евро.

Това сочи декларацията му пред КПКОНПИ.

Сумата никак не е малка, като за българския стандарт - 52 хиляди Евро. Но по-интересното е, че е именно в тази валута, а не е например 100 хиляди лева.

Влогът е на името на съпругата на Ганев - Александра. Вероятно за по-добро "прикритие", но явно доста постно прикритие. Припомняме, преди време по подобен начин се "прикри" и лидерът на партията Костадин Костадинов, който документално се разведе с жена си, белкем имотите на нейно име не се виждат. Но всичко си се вижда.

"Възраждане" в момента провежда истерична кампания за "запазване на Българския Лев", въпреки че той отдавна е демонтиран - от валутния борд на Иван Костов. "Възраждане" се борят за запазване на робството на борда и наследството на Костов, защото през борда ние плащаме всички сметки на Еврото (вкл. чужди дългове). Истинската хипотетична битка за "Лева" трябва да е за сваляне на Борда и връзване на валутата ни към златото, но това никой не го повдига като въпрос. Вместо това - бутафорен референдум ЗА Еврото, или пак ЗА Еврото (под формата на "борд").

Но очевидно Ганев обича повече оригиналното Евро, отколкото българския му заместител. И солидните депутатски приходи от всякакво естество, са в тази валута...

Случаят много прилича на истерията срещу ваксините - отново от "Възраждане". С тази пропаганда успяха да прескочат 4%, а после се оказа че повечето депутати от партията са... ваксинирани. Така и сега - борим Еврото, но нашите пачки - в Евро... 😀

Добри Божилов, писател
Автор на "Задругата", "Заветът", "Сказанието", "Сенките" и др.
24.01.2023

3 коментара:

  1. А на теб колко ти платиха за тази фалшива новина??!! Всеки олигофрен знае,че махнете ли лева унищожението на България е гарантирано,не че и сега не е с толкова продажни псевдо-българи!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Какво точно фалшиво виждате в скрийншот от собствената му декларация? Та и в линка към самия оригинал? Тъй като новината не е фалшива, очевидно никой не ми е плащал за нея :) Колкото до "лева" - той е унищожен още от Иван Костов. Да спасите тоя лев, спрямо еврото е пълна глупост. Необходим е златен лев - борд към златото. Но това продажниците от Възраждане не го и помислят. Възраждане е Сорос, изпълнява неговите задачи - да увлича протестния вот в безсмислени начинания. А този депутат и заместник-председател, е символ на двуличието... :)

      Изтриване
  2. Това, че има спестявания във евро не означава, че иска Родината му да приеме за разплащателно средство евро. Ако имаше спестявания в индийски рупии, какъв щеше да бъде изводът ви ....че иска да приемем рупията за разплащателно средство ли!? В този смисъл изводът ви, който налагате не следва от вашите доводи. Липсва ви способност за логическо мислене. Още от началното у-ще зная, че правото на дадена държава да има собствена валута е част от суверенитета и. И всякакви приказки и особено действия против лева е държавна измяна. ПП Все още не сте публикувал вашата инженерна диплома, както помолих преди няколко месеца! Нямате такава, нали?

    ОтговорИзтриване